Η ιστοσελίδα της CLICKnBET είναι ο καλύτερος τρόπος ενημέρωσης για το χώρο του αθλητικού στοιχήματος και των τυχερών παιχνιδιών. Με προγνωστικά, άρθρα και διαγωνισμούς προσπαθούμε να συνδυάσουμε τη διασκέδαση με την αύξηση του εισοδήματός σας.

Περισσότερα...

Όνομα:

Κωδικός:

    ÅããñáöÞ

 

Νομικά μπλεξίματα για τη Full Tilt Poker

Το άρθρο αυτό έχει προβληθεί 1358 φορές

 

Τετάρτη 7/4/2010  12:31

 

 

 

τραπέζι Full Tilt Poker

 

Νομικά προβλήματα αντιμετωπίζει μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες διαδικτυακού πόκερ στον κόσμο, η Full Tilt Poker και αρκετοί από τους κορυφαίους παίκτες της ιστοσελίδας. Όπως αποκαλύπτουν σε δημοσίευμά τους οι Financial Times του Λονδίνου, οι δικαστικές αρχές στη Νέα Υόρκη των Η.Π.Α. πραγματοποιούν έρευνες με υπόνοιες ότι η ιστοσελίδα λειτουργεί ως μέσο «ξεπλύματος χρημάτων» και ότι παραβιάζει την αυστηρή αμερικανική νομοθεσία για το τζόγο.


Σύμφωνα πάντα με την αγγλική εφημερίδα, «ενδέχεται να προκύψουν ενοχοποιητικά στοιχεία για μερικούς από τους κορυφαίους επαγγελματίες παίκτες πόκερ στον πλανήτη», όπως οι Phil Ivey, Howard Lederer και Chris Ferguson. Παράλληλα, η εφημερίδα αναφέρει ότι οι αμερικανικές αρχές πραγματοποιούν σχετική έρευνα εδώ και αρκετό καιρό και προσπαθούν να συλλέξουν ενοχοποιητικά στοιχεία πριν προβούν στην επίσημη ανακοίνωση των κατηγοριών τους, αν και υπάρχουν και αυτοί που αναφέρουν ότι η όλη υπόθεση αποτελεί απλά μια «μπλόφα» των Η.Π.Α. που επιθυμούν εδώ και χρόνια να εξαλείψουν κάθε μορφή διαδικτυακού τζόγου.
 

Το υπουργείο δικαιοσύνης της χώρας διακηρύσσει ότι το online πόκερ αντιτίθεται στην αμερικανική νομοθεσία περί τυχερών παιχνιδιών, όμως υπάρχουν και αντίθετες φωνές στο αμερικανικό κογκρέσο που αναφέρουν ότι η λύση είναι η νομιμοποίηση και η σωστή νομοθετική ρύθμιση των ζητημάτων που αφορούν τον διαδικτυακό τζόγο. Υπολογίζεται ότι ο τζίρος των ιστοσελίδων πόκερ από αμερικανούς παίκτες ανέρχεται περίπου στο 1 δισ. ετησίως, όμως λόγω των ενεργειών της κυβέρνησης των Η.Π.Α. το ποσό αυτό φαίνεται να μειώνεται χρόνο με το χρόνο.

 

 

 

 

 

 

.: Copyright 2009-2010  -  CLICKnBET.gr :.

info@CLICKnBET.gr

     Όροι και προϋποθέσεις