Η ιστοσελίδα της CLICKnBET είναι ο καλύτερος τρόπος ενημέρωσης για το χώρο του αθλητικού στοιχήματος και των τυχερών παιχνιδιών. Με προγνωστικά, άρθρα και διαγωνισμούς προσπαθούμε να συνδυάσουμε τη διασκέδαση με την αύξηση του εισοδήματός σας.

Περισσότερα...

Όνομα:

Κωδικός:

    ÅããñáöÞ

 

Αναβάλλεται η ιδιωτικοποίηση του Ο.Π.Α.Π.

Το άρθρο αυτό έχει προβληθεί 2230 φορές

 

26/03/2010, 12:14

 

 

 

 

Γιάννης Σπανουδάκης

 

Κρατικός, τουλάχιστον έως το 2011, θα παραμείνει ο Ο.Π.Α.Π., καθώς μετατέθηκε η οποιαδήποτε απόφαση ιδιωτικοποίησης του από την κυβέρνηση που θεωρεί ότι μάλλον η παρούσα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για ιδιωτικοποιήσεις. Παράλληλα, ανεβαίνει και η εκτίμηση για τα έσοδα από την επέκταση ή τη νέα δανειοδότηση τυχερών παιχνιδιών στα 500 εκατ. ευρώ από 400 εκατ. ευρώ που είχε αρχικά ανακοινωθεί.

Σε δηλώσεις του ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Π.Α.Π. κ. Γιάννης Σπανουδάκης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επέκτασης της συμφωνίας Ο.Π.Α.Π. – Intralot για άλλον έναν χρόνο, τονίζοντας ότι οι τελικές αποφάσεις δεν έχουν ακόμη ληφθεί και παράλληλα ξεκαθάρισε ότι η συγκεκριμένη συμφωνία δεν έχει κάποια σχέση με την επέκταση του Οργανισμού στο «Ζωντανό Στοίχημα». Ταυτόχρονα, ο κ. Σπανουδάκης τόνισε ότι ο Ο.Π.Α.Π. βρίσκεται σε συζητήσεις για την επέκταση του μονοπωλίου του στα τυχερά παιχνίδια στη χώρα μας για άλλα 10 χρόνια, έως το 2030.

Όσον αφορά τη νομιμοποίηση και το νέο καθεστώς λειτουργίας στα «φρουτάκια» ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Π.Α.Π. ξεκαθάρισε ότι ο οργανισμός δεν έχει κάποια αποκλειστικότητα στο κομμάτι αυτό, ενώ αναφορικά με το ζήτημα των τυχερών παιχνιδιών στο διαδίκτυο, ο κ. Σπανουδάκης ανέφερε ότι η κυβέρνηση δεν βιάζεται να συζητηθεί το θέμα, αλλά βιάζεται ο ΟΠΑΠ που χάνει έσοδα. Ο ίδιος σημείωσε ότι μέχρι να δοθούν οι σχετικές άδειες, εξετάζονται διάφοροι τρόποι περιορισμού του παράνομου διαδικτυακού τζόγου, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται η απαγόρευση της εκκαθάρισης των συναλλαγών των παικτών, της απαγόρευσης της πρόσβασης των παικτών στους συγκεκριμένους δικτυακούς τόπους κ.λπ.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

.: Copyright 2009-2010  -  CLICKnBET.gr :.

info@CLICKnBET.gr

     Όροι και προϋποθέσεις