Η ιστοσελίδα της CLICKnBET είναι ο καλύτερος τρόπος ενημέρωσης για το χώρο του αθλητικού στοιχήματος και των τυχερών παιχνιδιών. Με προγνωστικά, άρθρα και διαγωνισμούς προσπαθούμε να συνδυάσουμε τη διασκέδαση με την αύξηση του εισοδήματός σας.

Περισσότερα...

Όνομα:

Κωδικός:

    ÅããñáöÞ

 

8χρονος κερδίζει $500.000 σε online τουρνουά πόκερ!

Το άρθρο αυτό έχει προβληθεί 1431 φορές

 

20/03/2010, 18:12

 

 

 

 

 

Περίπου μισό εκατομμύριο δολάρια κέρδισε ένα 8χρονο αγόρι από την Ινδία παίζοντας online πόκερ, αλλά τα κέρδη θα παραμείνουν απλήρωτα, τουλάχιστον προς το παρόν, καθώς η υπόθεση έχει μεταφερθεί στη αίθουσα του δικαστηρίου στο Νέο Δελχί, αφού η εταιρεία που διεξήγαγε το online τουρνουά αρνείται να πληρώσει τον ανήλικο νικητή.


Η οικογένεια Nanak από την πόλη Chandigarh ανακάλυψε από την ηλικία των τριών ετών ότι ο μικρός γιος είναι ταλαντούχος, όταν πρωτοέδειξε το ενδιαφέρον του για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Η μητέρα του παιδιού το έφερε σε επαφή με το internet δείχνοντάς του κινούμενα σχέδια, προκειμένου να τον κρατήσει απασχολημένο την ώρα που εκείνη δούλευε ως καμαριέρα σε ένα ξενοδοχείο. Ο μικρός Ασίζ άρχισε να χρησιμοποιεί το διαδίκτυο περισσότερο και σύντομα οι ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου, όπως ανέφεραν οι ίδιοι, ζήτησαν τη συμβουλή του μικρού για την προώθηση της επιχείρησής τους, καθώς ο Ασίζ είχε ήδη φτιάξει την προσωπική του ιστοσελίδα από την ηλικία των 4 ετών! Επίσης, προσθέτουν οι ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου, ο Ασίζ κέρδιζε αρκετά χρήματα κάθε χρόνο από το διαδίκτυο, με τα οποία πλήρωνε το νοίκι της οικογένειάς του.


Ωστόσο, αυτό που προκαλεί τη μεγαλύτερη εντύπωση είναι ότι ο Ασίζ άρχισε να ενδιαφέρετε για το online πόκερ όταν έγινε 6 ετών και αποκόμισε κάποια μικρά ποσά πριν καταφέρει να έρθει πρώτος στο online τουρνουά των 500.000 δολαρίων. Ένας θείος του μικρού ήταν αυτός που βοήθησε τον μικρό στα πρώτα του βήματα στο πόκερ και μέσω του λογαριασμού του στην ιστοσελίδα πόκερ έπαιζε ο μικρός, καθώς δεν μπορεί να δημιουργήσει λογαριασμό σε τόσο μικρή ηλικία. Τα μικρά του αρχικά κέρδη, φρόντιζε ο θειος να τα μεταφέρει στον προσωπικό λογαριασμό paypal του Ασίζ.


Η οικογένεια υποστηρίζει ότι δεν ενημερώθηκαν ποτέ ότι ο μικρός δεν μπορούσε να παίζει στα online τουρνουά και ότι η ιστοσελίδα πόκερ γνώριζε για τη μικρή του ηλικία του αφού οι υπάλληλοί της τον είχε ονομάσει με το ψευδώνυμο «littlepokerwizard» (μικρός μάγος του πόκερ).


Φυσικά τα 500.000 ευρώ του επάθλου θα είχαν τρομακτικό αντίκτυπο στην καθημερινή ζωή της ινδικής οικογένειας εργατών που αριθμεί συνολικά 12 μέλη. Όπως εξηγεί ο δικηγόρος της, «αν αναλογιστούμε ότι ο μέσος μισθός στην Ινδία είναι 145 δολάρια το μήνα, το ποσό του μισού εκατομμυρίου θα έκανε πάμπλουτη την οικογένεια. Η συνέχεια θα διαδραματιστεί στις αίθουσες των δικαστηρίων, αλλά είναι δύσκολο η ινδική εταιρεία να κερδίσει τη δίκη καθώς στους όρους της ιστοσελίδας αναφέρεται ότι απαγορεύεται σε ανήλικους να παίζουν και ότι οι λογαριασμοί χρηστών είναι προσωπικοί και δεν επιτρέπεται να παίζει κάποιος με λογαριασμό άλλου χρήστη.

 

 


 

 

.: Copyright 2009-2010  -  CLICKnBET.gr :.

info@CLICKnBET.gr

     Όροι και προϋποθέσεις