Η ιστοσελίδα της CLICKnBET είναι ο καλύτερος τρόπος ενημέρωσης για το χώρο του αθλητικού στοιχήματος και των τυχερών παιχνιδιών. Με προγνωστικά, άρθρα και διαγωνισμούς προσπαθούμε να συνδυάσουμε τη διασκέδαση με την αύξηση του εισοδήματός σας.

Περισσότερα...

Όνομα:

Κωδικός:

    ÅããñáöÞ

 

Ληστεία με λεία 240.000 ευρώ στο EPT Βερολίνου!

 

Το άρθρο αυτό έχει προβληθεί 1437 φορές

 

10/03/2010, 20:07

 

 

 

 

Επεισοδιακό ήταν το PokerStars European Poker Tour που διοργανώθηκε στο ξενοδοχείο Grand Hyatt του Βερολίνου, καθώς 6 οπλισμένοι άνδρες με μάσκες εισέβαλαν την ώρα που οι παίκτες του high roller τουρνουά πλήρωναν τις συμμετοχές τους στο ταμείο.

Σκηνές πανικού διαδραματίστηκαν στο καζίνο, καθώς πολλοί από τους παίκτες πανικόβλητοι προσπάθησαν να εγκαταλείψουν την αίθουσα ή να καλυφθούν και από την πλευρά τους τα μέλη της ασφάλειας να εμποδίσουν τους ένοπλους ληστές.

Οι ληστές αρχικά κατάφεραν ν’ αποσπάσουν περίπου 500.000 ευρώ, όμως τελικά διέφυγαν σχεδόν με τα μισά (240.000 ευρώ), καθώς άνδρας της ασφάλειας με αυτοθυσία απέσπασε πίσω το υπόλοιπο ποσό.
 

Μετά από αρκετές ώρες κάποια από τα τουρνουά συνεχίστηκαν και κάποια άλλα ακυρώθηκαν, αφού επιστράφηκαν στους παίκτες τα χρήματα της συμμετοχής τους.

Το PokerStars έβγαλε επίσημη ανακοίνωση που αναφέρει: «Μία ένοπλη ληστεία από έξι άντρες έλαβε χώρα σήμερα στο EPT του Βερολίνου. Κανένας δεν τραυματίστηκε σοβαρά. Ελπίζουμε να ξαναρχίσουν όλα τα events στις 4 μ.μ. τοπική ώρα. Η έρευνα της αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη. Αν έχετε φωτογραφικό υλικό ή βίντεο που πιστεύετε ότι θα βοηθήσει την αστυνομία, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τους διοργανωτές του EPT όσο πιο σύντομα μπορείτε».

Το γεγονός είναι πράγματι εντυπωσιακό καθώς η Γερμανία φημίζεται για τα αυξημένα μέτρα ασφαλείας της. Το μόνο σίγουρα μετά από το περιστατικό αυτό είναι ότι στις μελλοντικές διοργανώσεις τα μέτρα ασφαλείας θα είναι πολύ πιο αυστηρά και είναι δύσκολο να επαναληφθεί παρόμοιο περιστατικό.
 

 


 

.: Copyright 2009-2010  -  CLICKnBET.gr :.

info@CLICKnBET.gr

     Όροι και προϋποθέσεις