Η ιστοσελίδα της CLICKnBET είναι ο καλύτερος τρόπος ενημέρωσης για το χώρο του αθλητικού στοιχήματος και των τυχερών παιχνιδιών. Με προγνωστικά, άρθρα και διαγωνισμούς προσπαθούμε να συνδυάσουμε τη διασκέδαση με την αύξηση του εισοδήματός σας.

Περισσότερα...

Όνομα:

Κωδικός:

    ÅããñáöÞ

 

Στο ταμείο ο Betονιέρας και το Φεβρουάριο!

 

Το άρθρο αυτό έχει προβληθεί 1320 φορές

 

05/03/2010, 10:24

 

 

 

Με κέρδος 34,95 μονάδων έκλεισε και ο Φεβρουάριος για τον tipster της CLICKnBET.gr Betονιέρα. Ο μήνας είχε πολλές διακυμάνσεις κερδισμένων και χαμένων αγώνων, αλλά ευτυχώς, ακόμα κι έτσι, με 27 κερδισμένα και 26 χαμένα στοιχήματα και με ποσοστό επιτυχία μόλις πάνω από το 50%, στο 50,94% είχαμε κέρδος, λόγω των καλών επιλογών στις αποδόσεις και στα πονταρίσματα!


Ο Φεβρουάριος αποτελεί άλλη μια απόδειξη αυτού που έχουμε γράψει και που θα εξακολουθήσουμε να γράφουμε, ότι δηλαδή τα ποσοστά επιτυχίας που διαβάζετε και ακούτε από δω και από κει σε άλλες ιστοσελίδες, εφημερίδες και περιοδικά, δεν λένε τίποτα από μόνα τους, αν η διαχείριση των χρημάτων και των αποδόσεων δεν είναι σωστή.


Στην CLICKnBET.gr δεν προσπαθούμε απλά να σας δώσουμε κάποια προγνωστικά κάθε μέρα και να λέμε ότι έχουμε επιτυχία. Θέλουμε αυτά τα προγνωστικά να είναι σε αξιόλογες αποδόσεις, ώστε ουσιαστικά να επιτυγχάνουμε νίκες με σημαντικά κέρδη και ήττες με μικρές οικονομικές απώλειες.


Παρακάτω ακολουθούν δύο διαγράμματα που απεικονίζουν την πορεία των κερδών μας για το μήνα Φεβρουάριο και συνολικά έως τώρα για το 2010. Το ποσοστό επιτυχίας για το 2010 φτάνει το 52% με 52 κερδισμένους και 48 χαμένους αγώνες και τα κέρδη είναι στις +275,35 μονάδες, ακόμη και με αυτό το ποσοστό!


Συνδεθείτε λοιπόν καθημερινά με την CLICKnBET.gr και κερδίστε το "στοίχημα" με την καθημερινή σας ενημέρωση και τα κέρδη.

 

 


 


 

.: Copyright 2009-2010  -  CLICKnBET.gr :.

info@CLICKnBET.gr

     Όροι και προϋποθέσεις