Η ιστοσελίδα της CLICKnBET είναι ο καλύτερος τρόπος ενημέρωσης για το χώρο του αθλητικού στοιχήματος και των τυχερών παιχνιδιών. Με προγνωστικά, άρθρα και διαγωνισμούς προσπαθούμε να συνδυάσουμε τη διασκέδαση με την αύξηση του εισοδήματός σας.

Περισσότερα...

Όνομα:

Κωδικός:

    ÅããñáöÞ

 

 

 

Πόκερ και πιθανότητες

 

Το άρθρο αυτό έχει προβληθεί 1930 φορές

 

 

 

Το πόκερ απαιτεί γνώση, τύχη και πειθαρχία. Στη συνέχεια της σελίδας σας παραθέτουμε πίνακες πιθανοτήτων προκειμένου να κατανοήσετε ποια είναι τελικά τα «καλά» χέρια στο πόκερ. Η στρατηγική που ακολουθεί ένας παίκτης στο ποντάρισμα και το μπλοφάρισμα είναι σημαντικοί παράγοντες για την επιτυχία στο Holdem πόκερ, αλλά ακόμη πιο σημαντικό είναι να έχουμε τα «καλά» χαρτιά και να ξέρουμε πώς να τα χρησιμοποιήσουμε. Οι γνώστες του παιχνιδιού με κάποια εμπειρία δηλώνουν ότι «αργά ή γρήγορα πρέπει να έχει τα σωστά χαρτιά». Δεν μπορούν να υπολογιστούν τα πάντα με πίνακες και ακόμη και ο καλύτερος μαθηματικός και στατιστικολόγος είναι μέτριος παίκτης αν δεν έχει πειθαρχία στο παιχνίδι.

 

Η αναμονή έως ότου έχουμε τις κατάλληλες κάρτες και συνθήκες παιχνιδιού προκειμένου να κάνουμε την κίνησή μας είναι αυτή που θα μας δώσει πλεονέκτημα στο παιχνίδι. Να μην ξεχνάτε ποτέ ότι οι επαγγελματίες κερδίζουν τα χρήματα παικτών που αργά ή γρήγορα γίνονται ανυπόμονοι και παίζουν με «άσχημα» χέρια. Πολλές φορές, επίσης, ένας παίκτης προσπαθεί να διορθώσει ένα λάθος ποντάροντας πολλά χρήματα σε ένα «κακό» χέρι με αποτέλεσμα α κερδίζει ο έξυπνος και υπομονετικός αντίπαλός του. Όμως πόσο συχνά έχουμε ένα καλό χέρι; Ο παρακάτω πίνακας καταγράφει τις πιθανότητες.

 

Πιθανότητα να πραγματοποιηθεί:

 

 

AA

220:1

Οποιοδήποτε ζεύγος

16:1

ΑΚ (ίδιου σχήματος)

331:1

ΑΚ

110:1

Δύο κάρτες ίδιου σχήματος

3,25:1

Οποιοδήποτε ζεύγος ή A

2,9:1

Ένας A

5,7:1

Δύο συνεχόμενες κάρτες ίδιου σχήματος

26,6:1

 

Η χρήση του παραπάνω πίνακα μας αποκαλύπτει ότι σε μια ώρα με μέσο όρο 25-30 χεριών ή 50-60 χέρια παίζοντας online, θέλει χρόνο και υπομονή προκειμένου ν’ αποκτήσουμε τα «εξαιρετικά» χέρια που κάνουν την καρδιά μας να χτυπά δυνατά και τις τσέπες μας να γεμίζουν.

 

Συνέχεια

 

.: Copyright 2009 - CLICKnBET.gr :.

info@CLICKnBET.gr

     Όροι και προϋποθέσεις