Η ιστοσελίδα της CLICKnBET είναι ο καλύτερος τρόπος ενημέρωσης για το χώρο του αθλητικού στοιχήματος και των τυχερών παιχνιδιών. Με προγνωστικά, άρθρα και διαγωνισμούς προσπαθούμε να συνδυάσουμε τη διασκέδαση με την αύξηση του εισοδήματός σας.

Περισσότερα...

Όνομα:

Κωδικός:

    ÅããñáöÞ

 

Πράκτορες Ο.Π.Α.Π. κατά Γιώργου Καρατζαφέρη

Το άρθρο αυτό έχει προβληθεί 1611 φορές

 

04/03/2010, 23:13

 

 

 

Γιώργος Καρατζαφέρης

 

Για προσπάθεια παραπληροφόρησης των Ελλήνων καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρακτόρων του Ο.Π.Α.Π. τον πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γιώργο Καρατζαφέρη. Η Ένωση των Πρακτόρων κατηγορεί τον Έλληνα πολιτικό ότι διαδίδει ψευδώς ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν είναι σε θέση να ελέγξει τον διαδικτυακό τζόγο και επομένως δεν απομένει άλλη λύση από το να τον νομιμοποιήσει. 

 

 

Η Ένωση μάλιστα τολμά να προχωρήσει ακόμα περισσότερο στις κατηγορίες της αναφέροντας πως «δεν μας προξενεί καμία έκπληξη το ενδιαφέρον του κ. Καρατζαφέρη για τη νομιμοποίηση του παράνομου τζόγου αφού είναι πασίγνωστο ότι τα συμφέροντα στενών συγγενικών του προσώπων, είναι άμεσα συνδεδεμένα με εταιρίες του internet  που διαφημίζονται και προωθούνται από το κανάλι του ΤΗΛΕΑΣΤΥ». Η αναφορά γίνεται στον γιό του κ. Καρατζαφέρη Γιάννη, ο οποίος έχει δική του εκπομπή στο κανάλι αθλητικού περιεχομένου, ενώ παράλληλα αρθρογραφεί στην στοιχηματική εφημερίδα KING BET.

 

 

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρακτόρων Ο.Π.Α.Π., παρά τις κατηγορίες, καλεί τον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. να συνδράμει στην προσπάθεια «απαγόρευσης του παράνομου τζόγου που στοιχίζει στον ελληνικό λαό 5 δισ. ευρώ, σε μια εποχή που τα χρειάζεται, για να μην κοπεί ο 14ος μισθός του».

 

 

.: Copyright 2009-2010  -  CLICKnBET.gr :.

info@CLICKnBET.gr

     Όροι και προϋποθέσεις