Η ιστοσελίδα της CLICKnBET είναι ο καλύτερος τρόπος ενημέρωσης για το χώρο του αθλητικού στοιχήματος και των τυχερών παιχνιδιών. Με προγνωστικά, άρθρα και διαγωνισμούς προσπαθούμε να συνδυάσουμε τη διασκέδαση με την αύξηση του εισοδήματός σας.

Περισσότερα...

Όνομα:

Κωδικός:

    ÅããñáöÞ

 

Σκάνδαλο με "μαύρα κέρδη" στο "Πάμε Στοίχημα" του Ο.Π.Α.Π.

 

Το άρθρο αυτό έχει προβληθεί 2245 φορές

 

11/02/2010, 14:52

 

 

 

 

χρήματαΜια συγκλονιστική αποκάλυψη έβγαλε στη δημοσιότητα η βουλευτής του Κ.Κ.Ε. Λιάνα Κανέλλη. Η κα. Κανέλλη παρέδωσε στη Βουλή μια λίστα με 1.200 ονόματα ατόμων, τα οποία βρέθηκαν να έχουν κερδίσει τεράστια χρηματικά ποσά παίζοντας στο «Πάμε Στοίχημα» του Ο.Π.Α.Π., στοιχηματίζοντας σε αγώνες μετά την ολοκλήρωση τους…

 

Στον κατάλογο αυτό, όπως αποκάλυψε ο ραδιοφωνικός και τηλεοπτικός σταθμός Skai και η εφημερίδα Καθημερινή,  υπάρχουν πολλά γνωστά ονόματα ανθρώπων που σχετίζονται με το ποδόσφαιρο (παραγόντων, διαιτητών, οργανωμένων οπαδών), δημοσιογράφων και επιχειρηματιών, καθώς και πρόσωπα από το στενό συγγενικό τους περιβάλλον.

 

Τα 1.200 αυτά άτομα εμφανίζονται να έχουν κερδίσει συνολικά πάνω από 500 εκατομμύρια ευρώ, τη χρονική περίοδο από το 2002 έως το 2005, χάρη σε παρεμβάσεις στο λογισμικό της εταιρείας Intralot, ιδιοκτησίας του κ. Σωκράτη Κόκκαλη, μετά την διεξαγωγή αγώνων. Ο επικεφαλής ελληνικού οργανωμένου συνδέσμου, γνωστός ως Τάκης, φέρεται να έχει αποκομίσει περίπου 5,7 εκατ. ευρώ, ενώ, όπως έχει αποκαλύψει η εφημερίδα «Καθημερινή» ήδη από το 2005 και η κα. Σταματίνα Μαρμαρά, σύζυγος του στενού συνεργάτη του κυρίου Κόκκαλη, Γιώργου Σαλονίκη εμπλέκεται στην υπόθεση. Η κα. Μαρμαρά βρέθηκε στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ για ξέπλυμα χρήματος και προκύπτει ότι τον περασμένο Οκτώβριο έλαβε από τον Ο.Π.Α.Π. δύο νέες βεβαιώσεις κερδών για 700.000 ευρώ. Στο παρελθόν η κ. Μαρμαρά είχε κερδίσει περίπου 11 εκατομμύρια ευρώ, χωρίς ωστόσο να έχει ελεγθεί το πόθεν έσχες, ούτε η σύνδεση του συζύγου της με την Intralot.

 

Τέλος να σημειωθεί ότι υπάρχουν κατηγορίες ότι υπάλληλοι του οργανισμού έχουν δεχθεί περισσότερες από 350 βεβαιώσεις κερδών για λογαριασμό παικτών που έχουν δώσει ψεύτικα ονόματα και διευθύνσεις.

.: Copyright 2009-2010  -  CLICKnBET.gr :.

info@CLICKnBET.gr

     Όροι και προϋποθέσεις