Η ιστοσελίδα της CLICKnBET είναι ο καλύτερος τρόπος ενημέρωσης για το χώρο του αθλητικού στοιχήματος και των τυχερών παιχνιδιών. Με προγνωστικά, άρθρα και διαγωνισμούς προσπαθούμε να συνδυάσουμε τη διασκέδαση με την αύξηση του εισοδήματός σας.

Περισσότερα...

Όνομα:

Κωδικός:

    ÅããñáöÞ

 

Θετικά κέρδη από τις προβλέψεις της CLICKnBET.gr τον Ιανουάριο!

 

Το άρθρο αυτό έχει προβληθεί 1380 φορές

 

06/02/2010, 21:55

 

 

 

 

Με θετικό πρόσημο έκλεισε το ταμείο των προγνωστικών της CLICKnBET.gr τον Ιανουάριο, κάνοντας καλό "ποδαρικό" στον πρώτο μήνα του νέου χρόνου. Συνολικά στα 43 προγνωστικά αγώνων ποδοσφαίρου που έδωσε ο tipster της ιστοσελίδας Betoνιέρας, επιβεβαιώθηκε σε 25 και έχασε σε 18 αγώνες, σημειώνοντας ποσοστό επιτυχίας 58,1%.

 

Οι "καλές" ημέρες ήταν πολύ περισσότερες από τις "κακές". Πιο συγκεκριμένα 17 ημέρες του μήνα το ταμείο ήταν θετικό και μόλις 8 ημέρες αρνητικό με μικρές απώλειες, γεγονός που φανερώνει πως το ποσοστό επιτυχίας μπορεί να φαίνεται μικρό ή μεγάλο, αλλά δεν φανερώνει πάντα την αλήθεια.

 

Τι νόημα έχει να κερδίσουμε 8 αγώνες με απόδοση 1,05 όταν χάσουμε 2 με την ίδια απόδοση; Μπορεί να έχουμε στη συγκεκριμένη περίπτωση 80% επιτυχία, αλλά συνολικά δεν έχουμε κέρδος, αλλά σημαντικές οικονομικές απώλειες.

 

Στην CLICKnBET.gr δεν προσπαθούμε απλά να σας δώσουμε κάποια προγνωστικά κάθε μέρα και να λέμε ότι έχουμε επιτυχία. Θέλουμε αυτά τα προγνωστικά να είναι σε αξιόλογες αποδόσεις, ώστε ουσιαστικά να επιτυγχάνουμε νίκες με σημαντικά κέρδη και ήττες με μικρές οικονομικές απώλειες. Ως εκ τούτου, το ταμείο του μήνα Ιανουαρίου έκλεισε με +242 μονάδες (ή ευρώ αν θέλετε) κέρδος με ποσοστό επιτυχίας 58,1%.

 

Παρακάτω σας παραθέτουμε τον πίνακα με τα κέρδη του Ιανουαρίου σε ημερήσια βάση και σας εγγυούμαστε ότι θα συνεχίσουμε να σας προτείνουμε value bets.

 

Συνδεθείτε λοιπόν καθημερινά με την CLICKnBET.gr και κερδίστε το "στοίχημα" με την καθημερινή σας ενημέρωση.

 

 

.: Copyright 2009-2010  -  CLICKnBET.gr :.

info@CLICKnBET.gr

     Όροι και προϋποθέσεις