Η ιστοσελίδα της CLICKnBET είναι ο καλύτερος τρόπος ενημέρωσης για το χώρο του αθλητικού στοιχήματος και των τυχερών παιχνιδιών. Με προγνωστικά, άρθρα και διαγωνισμούς προσπαθούμε να συνδυάσουμε τη διασκέδαση με την αύξηση του εισοδήματός σας.

Περισσότερα...

Όνομα:

Κωδικός:

    ÅããñáöÞ

 

Αναλαμβάνει το στοίχημα στο Αζερμπαϊτζάν η Intralot

 

Το άρθρο αυτό έχει προβληθεί 1507 φορές

 

29/01/2010, 15:33

 

 

 

Intralot

 

Τη διαχείριση του αθλητικού στοιχήματος στο Αζερμπαϊτζάν ανέλαβε η θυγατρική εταιρεία του ομίλου Intralot στην Τουρκία, Inteltek.  Όπως αναφέρει σε δελτίο τύπου ο όμιλος Intralot, η Inteltek, έλαβε έγκριση από την αρμόδια αρχή στο Αζερμπαϊτζάν, για να αναλάβει τη διοργάνωση, λειτουργία, διαχείριση και ανάπτυξη του αθλητικού στοιχήματος σταθερής και αμοιβαίας απόδοσης, συμπεριλαμβανομένων και των σχετικών υποστηρικτικών υπηρεσιών, στη χώρα.

 

Η Inteltek θα κατέχει το 51% της νεοϊδρυθείσας εταιρίας Azerinteltek, η οποία θα έχει έδρα στο Αζερμπαϊτζάν. Η Azerinteltek θα οργανώνει και θα διαχειρίζεται το αθλητικό στοίχημα σε αποκλειστική βάση σε περισσότερα από 1.000 σημεία πώλησης σε όλη τη χώρα για μία περίοδο 10 ετών.

 

Ο κ. Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Intralot επισημαίνει ότι η αγορά του Αζερμπαϊτζάν είναι πολλά υποσχόμενη και πως σε συνεργασία με την εταιρεία Turkcell, μέσω της Inteltek, πραγματοποιήθηκε μια σημαντική στρατηγική επέκταση πέρα από τα όρια της Τουρκία. Τέλος, ο κ. Αντωνόπουλος τονίζει ότι η εταιρεία του πιστεύει ότι θα κάνει το αθλητικό στοίχημα μία συναρπαστική εμπειρία για τους κατοίκους του Αζερμπαϊτζάν και ότι η παρουσία της στη χώρα να στεφθεί με την ίδια επιτυχία που είχε στην Τουρκία.

 

Το Αζερμπαϊτζάν αποτελεί πρώην Σοβιετική δημοκρατία στην περιοχή του Καυκάσου που αποτελεί το φυσικό όριο ανάμεσα σε Ευρώπη και Ασία. Ο συνολικός πληθυσμός της χώρας ανέρχεται στα 9 εκατ. Μετά την ανεξαρτητοποίηση της χώρας, κυρίως την δεκαετία που ολοκληρώνεται, η χώρα σημειώνει σημαντική οικονομική ανάπτυξη λόγω των πλούσιων κοιτασμάτων πετρελαίου που διαθέτει. Η ανάπτυξη αυτή σε συνδυασμό με το ολοένα αυξανόμενο κατά κεφαλήν εισόδημα των πολιτών που σήμερα φτάνει τα 9.900 δολάρια, δημιουργούν εξαιρετικές επενδυτικές ευκαιρίες και δυνατότητες.

.: Copyright 2009-2010  -  CLICKnBET.gr :.

info@CLICKnBET.gr

     Όροι και προϋποθέσεις