Η ιστοσελίδα της CLICKnBET είναι ο καλύτερος τρόπος ενημέρωσης για το χώρο του αθλητικού στοιχήματος και των τυχερών παιχνιδιών. Με προγνωστικά, άρθρα και διαγωνισμούς προσπαθούμε να συνδυάσουμε τη διασκέδαση με την αύξηση του εισοδήματός σας.

Περισσότερα...

Όνομα:

Κωδικός:

    ÅããñáöÞ

 

Επαναφέρει τα "φρουτάκια" η ελληνική κυβέρνηση

Το άρθρο αυτό έχει προβληθεί 1747 φορές

 

20/01/2009, 20:18

 

 

 

Slot machine win

 

Το ζήτημα με τα ηλεκτρονικά «φρουτάκια» φέρνει και πάλι στο προσκήνιο η ελληνική κυβέρνηση, καθώς κάθε χρόνο είναι υποχρεωμένη να καταβάλει πρόστιμο που ξεπερνά τα 10 εκατ. ευρώ, λόγω της απαγόρευσής τους. Στο πλαίσιο αυτό, η κυβέρνηση μελετά την επαναφορά των ψυχαγωγικών βιντεοπαιχνιδιών (τα γνωστά μας μπλιμπλίκια), αλλά και των τυχερών παιχνιδιών slots ή «φρουτάκια».


Το θέμα αναμένεται να διευθετηθεί σύντομα, μέσα στις ερχόμενες εβδομάδες, με σχετικό νομοσχέδιο, ωστόσο το νέο πλαίσιο λειτουργίας θα έχει πολλές αλλαγές σε σχέση με αυτό που είχαμε συνηθίσει στο παρελθόν. Αρχικά το υπουργείο Οικονομικών που προετοιμάζει το νέο νομοσχέδιο μελετά το ισπανικό μοντέλο σύμφωνα με το οποίο τα τυχερά παιχνίδια επιτρέπονται σε χώρους που έχουν εξασφαλίσει ειδική άδεια λειτουργίας, ενώ τα περιθώρια κέρδους των επιχειρήσεων αυτών θα είναι πολύ πιο στενά απ’ ότι πιο παλιά. Πιο συγκεκριμένα το
κέρδος δεν θα ξεπερνά το 7-8% του τζίρου των μηχανημάτων, δηλαδή ποσοστό 92-93% των χρημάτων που παίζουν οι παίκτες θα πρέπει να επιστρέφετε πίσω. Παράλληλα, ιδιαίτερα χαμηλά θα είναι και τα επίπεδα πονταρίσματος και τα κέρδη που όπως φαίνεται δεν θα ξεπερνούν τα 50 λεπτά σε κάθε ποντάρισμα και τα 50 ευρώ μέγιστης επιστροφής.


Παράλληλα, θα υπάρχουν δικλείδες ασφαλείας όσον αφορά το λογισμικό με το οποίο θα λειτουργούν τα μηχανήματα, ώστε να μην παραβιάζεται από τους καταστηματάρχες. Το λογισμικό από μόνο του θα αχρηστεύει το ίδιο το μηχάνημα σε περίπτωση παραβίασης, ενώ όποιος ιδιοκτήτης μηχανήματος πιαστεί να επιχειρεί να τροποποιήσει το λογισμικό θα αντιμετωπίζει σημαντικές ποινικές κυρώσεις, ακόμη και το κλείσιμο του καταστήματος.


Στόχος της κυβέρνησης είναι να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις της Ε.Ε. και να σταματήσει η χώρα μας να πληρώνει το «τσουχτερό» πρόστιμο και να ικανοποιηθούν οι παίκτες των τυχερών ή μη παιχνιδιών που δεν έχουν τη δυνατότητα να παίξουν στη χώρα μας. Νεότερες εξελίξεις αναμένουμε τις προσεχείς εβδομάδες.

.: Copyright 2009-2010  -  CLICKnBET.gr :.

info@CLICKnBET.gr

     Όροι και προϋποθέσεις