Η ιστοσελίδα της CLICKnBET είναι ο καλύτερος τρόπος ενημέρωσης για το χώρο του αθλητικού στοιχήματος και των τυχερών παιχνιδιών. Με προγνωστικά, άρθρα και διαγωνισμούς προσπαθούμε να συνδυάσουμε τη διασκέδαση με την αύξηση του εισοδήματός σας.

Περισσότερα...

Όνομα:

Κωδικός:

    ÅããñáöÞ

 

Πλουσιότερος κατά $ 200.000 ο Θανάσης Νταλάκας

 

Το άρθρο αυτό έχει προβληθεί 2123 φορές

 

17/01/2009, 16:30

 

 

 

 

 

Από επιτυχία σε επιτυχία το πάνε οι έλληνες παίκτες του πόκερ, ένα γεγονός που φανερώνει τη μεγάλη ανάπτυξη που παρουσιάζει το παιχνίδι στη χώρα μας και το καλό επίπεδο των επαγγελματιών παικτών. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του 28χρονου Θανάση Νταλάκα ο οποίος, εκτός από το να γίνει $ 200.000 πλουσιότερος, έσπασε το ρεκόρ του μεγαλύτερου χρηματικού βραβείου που έχει κερδίσει έλληνας παίκτης σε online τουρνουά πόκερ. Ο Θανάσης μετά από 13 ώρες παιχνιδιού κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη θέση στο $ 1.000.000 gtd του  iPoker στο οποίο έλαβαν μέρος πάνω από 1.500 παίκτες με buy-in $500+$35.

 

Ο Θανάσης βέβαια δεν είναι πρωτάρης στο πόκερ καθώς το περασμένο καλοκαίρι βρέθηκε στο World Cup of Poker όπου κέρδισε τη δεύτερη υψηλότερη θέση ανάμεσα στους Έλληνες, ενώ πριν 3 μήνες κέρδισε $ 52.500 στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα online πόκερ.

 

Ο Θανάσης ανήκει στην νέα φουρνιά των Ελλήνων ταλαντούχων παικτών, όπως ο Γιώργος Καπάλας, ο πιο επιτυχημένος νέος Έλληνας παίκτης. Σίγουρα στο προσεχές μέλλον θ’ ακούσουμε κι άλλες φορές το όνομα του Θανάση, ο οποίο κυκλοφορεί στα online τουρνουά με το ψευδώνυμο “thanasis1982”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.: Copyright 2009-2010  -  CLICKnBET.gr :.

info@CLICKnBET.gr

     Όροι και προϋποθέσεις