Η ιστοσελίδα της CLICKnBET είναι ο καλύτερος τρόπος ενημέρωσης για το χώρο του αθλητικού στοιχήματος και των τυχερών παιχνιδιών. Με προγνωστικά, άρθρα και διαγωνισμούς προσπαθούμε να συνδυάσουμε τη διασκέδαση με την αύξηση του εισοδήματός σας.

Περισσότερα...

Όνομα:

Κωδικός:

    ÅããñáöÞ

 

Με το "δεξί" στο 2010 ο Γιώργος Καπάλας

 

Το άρθρο αυτό έχει προβληθεί 1481 φορές

 

 

 

 

Γιώργος ΚαπάλαςΜε τις καλύτερες προοπτικές ξεκίνησε η νέα χρονιά για τον Γιώργο Καπάλα, τον έλληνα παιδί θαύμα του πόκερ. Ο Γιώργος μέσα σε λίγε μέρες κατάφερε να κερδίσει την πρώτη θέση και την τρίτη, αντίστοιχα, σε δύο μεγάλα και δύσκολα online τουρνουά πόκερ.

 

Η αρχή έγινε σε τουρνουά του pokerstars με buyin $162 στο οποίο συμμετείχαν 620 παίκτες, ανάμεσα στους οποίους και πολλά γνωστά ονόματα του χώρου. Μετά από 7 ώρες κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη θέση τουρνουά επικρατώντας του blaaaaaah666 και κερδίζοντας το χρηματικό ποσό των $17.606.

 

Λίγες μέρες αργότερα, ο Γιώργος Καπάλας συμμετείχε στο τουρνουά $100.000 gtd του FullTilt με buyin $322 και συνολικά πάνω από 500 παίκτες, που θεωρείτε ακόμη πιο δύσκολου επιπέδου, λόγω του μεγάλου αριθμού συμμετοχών από επαγγελματίες παίκτες. Ο Γιώργος κατάφερε και σ’ αυτό το τουρνουά να πρωταγωνιστήσει καθώς μετά από σχεδόν 7 ώρες κατέλαβε την 3 θέση και το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των $22.399!

 

Ο Γιώργος Καπάλας είναι μόλις 25 ετών και ασχολείται με το πόκερ μόλις 3 χρόνια. Τους τελευταίους παίκτες βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα και έχει εξασφαλίσει μεγάλες νίκες και καλά πλασαρίσματα σε πολλά από τα κορυφαία τουρνουά πόκερ σε όλο τον κόσμο, αποκομίζοντας παράλληλα πολλές εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια ως έπαθλα.

 

Σίγουρα θα δούμε το Γιώργο και σε μεγαλύτερες επιτυχίες τα επόμενα χρόνια. Να του ευχηθούμε καλή συνέχεια και να υπάρξουν κι άλλοι συμπατριώτες μας ν’ ακολουθήσουν τα «βήματά» του.

 

.: Copyright 2009 - CLICKnBET.gr :.

info@CLICKnBET.gr

     Όροι και προϋποθέσεις