Η ιστοσελίδα της CLICKnBET είναι ο καλύτερος τρόπος ενημέρωσης για το χώρο του αθλητικού στοιχήματος και των τυχερών παιχνιδιών. Με προγνωστικά, άρθρα και διαγωνισμούς προσπαθούμε να συνδυάσουμε τη διασκέδαση με την αύξηση του εισοδήματός σας.

Περισσότερα...

Όνομα:

Κωδικός:

    ÅããñáöÞ

 

Στοιχήματα στην αρχή της σεζόν - προβλήματα και λύσεις

 

Το άρθρο αυτό έχει προβληθεί 4453 φορές

 

3/10/2013, 12:04

 

 

 

 

 

 

 

Βρισκόμαστε στην αρχή της ποδοσφαιρικής σεζόν στην Ελλάδα και στην υπόλοιπη Ευρώπη, ενώ ακόμη το μπάσκετ και η Ευρωλίγκα έχουν πολύ δρόμο, μέχρι την τη δική τους έναρξη.


Σίγουρα είναι πολύ ωραίο ένα από τα αγαπημένα μας αθλήματα να ξεκινά ξανά μετά από την καλοκαιρινή παύση, ωστόσο τις πρώτες αυτές εβδομάδες δημιουργούνται πάρα πολλές προκλήσεις στους παίκτες του στοιχήματος και πολλές παγίδες, αν δεν είναι προσεκτικοί. Παρακάτω σας παραθέτουμε ορισμένα από τα πιο κοινά προβλήματα του συναντάμε όταν παίζουμε αθλητικό στοίχημα στην αρχή της σεζόν, μαζί με αντίστοιχες λύσεις για αυτά, προκειμένου να αποφύγετε αποτυχίες και απώλεια χρημάτων.

Πρόβλημα: Ανεπαρκή δεδομένα. Ο σωστός παίκτης του στοιχήματος οφείλει να καταγράφει την απόδοση και τα αποτελέσματα των ομάδων στις οποίες ποντάρει, τόσο σε γενικές όσο και σε ιδιαίτερες συνθήκες. Όταν μια ομάδα δεν έχει δώσει πολλά ματς, τότε φυσικά δεν μπορούμε να βασιστούμε σε αυτά που έχουμε δει μέχρι στιγμής. Πρέπει να περάσουν αρκετές εβδομάδες πριν αρχίσουμε να διαμορφώνουμε μια εικόνα με τα δεδομένα που θα συγκεντρώσουμε.
 

Λύση: Εάν είστε προσεκτικοί μπορείτε να διαμορφώσετε μια εικόνα για τη γενικότερη αγωνιστική εικόνα μιας ομάδας, αλλά επί μέρους και για κάθε παίκτη, παρακολουθώντας την προετοιμασία και τα φιλικά ματς των ομάδων του πρωταθλήματος στο οποίο στοιχηματίζουμε, πριν την έναρξη της σεζόν. Μπορείτε επίσης να δείτε και τη νοοτροπία του κάθε προπονητή. Είναι εμφανές πολλές φορές πότε μια ομάδα πρόκειται να μπει δυνατά σε ένα πρωτάθλημα από την αρχή και πότε θα χρειαστεί χρόνο προκειμένου να αρχίσει να ρολάρει…
 

 

 

Πρόβλημα: Οι ομάδες είναι απρόβλεπτες στην αρχή της σεζόν. Σε κάθε πρωτάθλημα στην αρχή της σεζόν εντοπίζουμε πραγματικά καλές ομάδες, οι οποίες όμως φαίνονται χάλια από την εξέδρα και άλλες που αντικειμενικά είναι πιο αδύναμες ομάδες, αλλά δεν χάνουν στην αρχή της χρονιάς. Στην πορεία φυσικά είναι σχετικά εύκολο να αντιληφθούμε ποιες ομάδες είναι καλές και ποιες όχι, αλλά στην αρχή φαίνεται ότι τα πάντα είναι δυνατόν να συμβούν.
 

Λύση: Το καλύτερο και πιο λογικό πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να ποντάρουμε μικρότερα χρηματικά ποσά, έως ότου αισθανθούμε ότι έχουμε καλύτερο έλεγχο των πραγμάτων. Δεν είναι απαραίτητο να εξαντλείται ολόκληρο το ποσό που είστε διατεθειμένοι να ποντάρετε. Οι έξυπνοι παίκτες γνωρίζουν το να περιορίσει κανείς τις απώλειές του είναι εξίσου σημαντικό με το να κερδίσει. Μέσα σε αυτό το πνεύμα, πρέπει να είστε πιο υπομονετικοί και συγκρατημένοι στο παιχνίδι σας στην αρχή και να στοιχηματίζετε με επιφύλαξη ή μόνο σε περιπτώσεις που είστε πολύ σίγουροι για το πιθανό αποτέλεσμα. Στην πορεία των πρωταθλημάτων σιγά-σιγά θα έχετε τη δυνατότητα να ποντάρετε περισσότερα χρήματα, με μεγαλύτερη ασφάλεια και αυτοπεποίθηση. Πρέπει επίσης να «ψυχολογείτε» τις ομάδες. Πιο συγκεκριμένα, πολλές καλές ομάδες ξεκινούν κάποιες φορές καθυστερημένα τις επιτυχίες τους, καθώς δεν διαθέτουν ουσιαστικά κίνητρα και γνωρίζουν ότι στο τέλος της σεζόν θα επιτύχουν τις επιδιώξεις τους, δίνοντας μεγαλύτερη προσοχή από κάποιο σημείο και μετά. Αντίθετα, οι κακές ομάδες προσπαθούν να πάρουν κάτι οποιαδήποτε στιγμή έχουν μια ευκαιρία και δεν επαναπαύονται ποτέ.

 

 


Πρόβλημα: Η διαμόρφωση των αποδόσεων του κάθε αγώνα είναι απρόβλεπτη. Στα μέσα της περιόδου και μετά είναι πιο εύκολο να προβλέψουμε την πορεία των αποδόσεων, ωστόσο στην αρχή είναι πολύ δύσκολο. Αυτό σημαίνει ότι όταν δείτε την απόδοση ενός αγώνα δεν μπορείτε να περιμένετε πολύ πριν ποντάρετε, γιατί αυτή μπορεί να κινηθεί εναντίον σας απρόσμενα.

Λύση: Από τα μέσα της σεζόν και μετά μπορείτε να είστε πιο επιλεκτικοί, όμως στην αρχή της σεζόν δεν έχετε αυτή την πολυτέλεια. Ενώ αργότερα αν θέλετε μπορείτε να μην ποντάρετε αμέσως και να περιμένετε την κίνηση των αποδόσεων, για να δείτε αν θα βελτιωθούν, στην αρχή καλό είναι να ποντάρετε νωρίς όταν πιστεύετε ότι έχετε εξασφαλίσει μια καλή απόδοση. Είναι προτιμότερο να ποντάρετε σε μια αποδεκτή απόδοση τώρα, από το να περιμένετε και να ποντάρετε σε μια άσχημη αργότερα ή να μην ποντάρετε τελικά και καθόλου.

 

 

Πρόβλημα: Ο ενθουσιασμός και η ανυπομονησία οδηγούν συχνά σε κακές επιλογές. Αν νιώθετε αγχωμένοι και περιμένετε πως και πως την έναρξη της σεζόν πολύ καιρό, τότε πιθανότητα είστε πολύ αγχωμένοι και δεν πρέπει να αρχίσετε να ποντάρετε αμέσως. Το γεγονός μπορεί να σας οδηγήσει σε πιεστικές καταστάσεις οι οποίες υπό κανονικές συνθήκες δεν θα σας προσέλκυαν. Αυτό κοστίζει.
 

Λύση: Όταν βρίσκεστε ακόμη στην αρχή της σεζόν, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να πάρετε μια βαθιά ανάσα και να χαλαρώσετε. Το επιτυχημένο αθλητικό στοίχημα αποτελεί έναν μαραθώνιο και όχι έναν σύντομης διάρκειας αγώνα ταχύτητας. Δεν υπάρχει κανένας λόγος, οποιαδήποτε στιγμή, να στοιχηματίσετε σε έναν αγώνα αν δεν είστε απόλυτα βέβαιοι ότι η απόδοση που σας προσφέρεται είναι καλή και πως «αισθάνεστε» πραγματικά τη νίκη. Το να στοιχηματίζει κανείς σε σπορ και σε ομάδες που αγαπά είναι σίγουρα πολύ διασκεδαστικό, αλλά η απώλεια των στοιχημάτων από την άλλη πλευρά δεν είναι καθόλου διασκεδαστική υπόθεση. Με υπομονή μπορείτε να ελέγξετε αυτές τις απώλειες.

.: Copyright 2009-2010  -  CLICKnBET.gr :.

info@CLICKnBET.gr

      Όροι και προϋποθέσεις