Η ιστοσελίδα της CLICKnBET είναι ο καλύτερος τρόπος ενημέρωσης για το χώρο του αθλητικού στοιχήματος και των τυχερών παιχνιδιών. Με προγνωστικά, άρθρα και διαγωνισμούς προσπαθούμε να συνδυάσουμε τη διασκέδαση με την αύξηση του εισοδήματός σας.

Περισσότερα...

Όνομα:

Κωδικός:

    ÅããñáöÞ

 

Unibet: καλύτερη εταιρεία στοιχημάτων στην Ευρώπη το 2009

 

Το άρθρο αυτό έχει προβληθεί 1675 φορές

 

 

 


Unibet: καλύτερη εταιρεία στοιχημάτων στην Ευρώπη το 2009Η Unibet έκανε το back-to-back και ανακηρύχτηκε «Καλύτερη εταιρία Στοιχημάτων στην Ευρώπη» από το e-Gaming Review για 2η συνεχή χρονιά επικρατώντας ανταγωνιστικών της εταιριών όπως η bwin και η sportingbet. Η επιτυχία αυτή ανακηρύσσει τη Unibet σαν την πολυνίκη εταιρία του θεσμού αφού είναι η 3η φορά που αποσπά αυτό το βραβείο τα τελευταία 4 χρόνια, αφού το είχε κερδίσει ξανά και το 2006!

Επιπλέον για το 2009, η Unibet έκανε το νταμπλ αφού ανακηρύχθηκε και «Καλύτερη εταιρία Live Καζίνο στην Ευρώπη» σαρώνοντας τα e-Gaming Review Awards για τη χρονιά! Οι βραβεύσεις από το e-Gaming Review είναι οι ύψιστες διακρίσεις που μπορεί να λάβει μια εταιρία του χώρου, και η Unibet ήταν η μόνη εταιρία που κέρδισε 2 τόσο σημαντικά βραβεία σε μία χρονιά!

Σχετικά με τη Unibet
Η Unibet ιδρύθηκε το 1997 και είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο της Στοκχόλμης (OMX Nordic Exchange) με κεφαλαιοποίηση που ξεπερνάει τα 500 εκατομμύρια ευρώ κατατάσσοντας ως μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες στον κλάδο του online gaming. Η Unibet έχει πιστοποιηθεί με G4, Global Gaming Guidance Group, που πιστοποιεί ότι ακολουθεί τον Κώδικα Ορθής Πολιτικής σχετικά με τον υπεύθυνο στοιχηματισμό, καθώς επίσης είναι μέλος του European Gaming and Betting Association (EGBA) και του Remote Gambling Association (RGA) στη Μ.Βρετανία.

 

 

 

.: Copyright 2009 - CLICKnBET.gr :.

info@CLICKnBET.gr

     Όροι και προϋποθέσεις