Η ιστοσελίδα της CLICKnBET είναι ο καλύτερος τρόπος ενημέρωσης για το χώρο του αθλητικού στοιχήματος και των τυχερών παιχνιδιών. Με προγνωστικά, άρθρα και διαγωνισμούς προσπαθούμε να συνδυάσουμε τη διασκέδαση με την αύξηση του εισοδήματός σας.

Περισσότερα...

Όνομα:

Κωδικός:

    ÅããñáöÞ

 

Νέα δωρεάν προσφορά λαχνού-scratch card από την CLICKnBET.gr

 

Το άρθρο αυτό έχει προβληθεί 1408 φορές

 

 

Μοιράσου το στο Facebook

 

 

CLICKnBET.gr κάρτα λαχνός

 

Μια νέα ευκαιρία να κερδίσουν 10 ευρώ μετρητά κάθε μέρα έχουν από σήμερα όλοι οι εγγεγραμμένοι χρήστες της CLICKnBET. Πρόκειται για μια κάρτα-λαχνό με 6 κουτάκια όπου εμφανίζονται τυχαία τα σήματα των ομάδων της ελληνικής Superleague. Με την είσοδό στη σελίδα του προφίλ του χρήστη, εμφανίζεται δεξιά ο λαχνός και με ένα click μπορεί να δοκιμάσει την τύχη του κάθε μέρα, εντελώς δωρεάν.  Αν αποκαλυφθούν τρία ίδια σύμβολα τότε ο συγκεκριμένος χρήστης είναι ο τυχερός λαχνός της ημέρας που κερδίζει τα 10 ευρώ.

 

 

Οι πιθανότητες νίκης

Κάθε μέλος με την εγγραφή του στην ιστοσελίδα μας αποκτά ένα εισιτήριο το οποίο μπορεί να χρησιμοποιεί στην εβδομαδιαία κλήρωση των 50 ευρώ, που γίνεται αυτόματα, αλλά και στον λαχνό-scratch card κάθε μέρα. Με διάφορους τρόπους και προσφορές μας κατά τακτά χρονικά διαστήματα μπορείτε ν’ αυξήσετε τα εισιτήρια που έχετε στη διάθεσή σας και μαζί μ’ αυτά και τις πιθανότητες νίκης στην εβδομαδιαία κλήρωση των 50 ευρώ, αλλά και στην ημερήσια του λαχνού των 10 ευρώ. Να πως γίνεται:

 

Κάθε μέρα στις 12 το βράδυ που ξεκινά η νέα μέρα, με αυτόματο τρόπο προαποφασίζεται το ποιος θα είναι ο νικητής της ημέρας της scratch card. Τυχαία γίνεται μια κλήρωση ανάλογα με τις συμμετοχές κάθε χρήστης. Πχ. ένας χρήστης που έχει αποκτήσει με κάποια προσφορά μας  3 εισιτήρια έχει 3 συμμετοχές στην κλήρωση και επομένως τριπλάσιες πιθανότητες νίκης από έναν χρήστη που έχει 1 εισιτήριο. Αν ο νικητής της κλήρωσης αυτής, που φυσικά δεν θα γνωρίζει ότι είναι ο νικητής, κατά τη διάρκεια της ημέρας μπει στην  προσωπική του σελίδα και χρησιμοποιήσει τον προσωπικό του λαχνό, τότε θα δει ότι κερδίζει, καθώς θα είναι ο μοναδικός χρήστης της ημέρας που θα έχει στην κάρτα του 3 ίδια σήματα ομάδων. Το σύστημά μας στη συνέχεια θα μας ειδοποιήσει ότι όντως χρησιμοποίησε την κάρτα του κι εμείς θα πληρώσουμε στο λογαριασμό του Neteller ή Paypal τα χρήματα άμεσα, μέσα σε 24 ώρες.

 

Προσοχή:

Ο λαχνός μιας ημέρας δεν μεταφέρεται την επόμενη. Συνεπώς σας συμφέρει να μπαίνετε καθημερινά και να παίζετε το λαχνό σας, γιατί κάθε μέρα θα έχετε στη διάθεσή σας μόνο έναν λαχνό. Ακόμη κι αν είστε εσείς ο νικητής της ημέρας, αν δεν χρησιμοποιήσετε το λαχνό σας τη συγκεκριμένη μέρα, δεν θα κερδίσετε τα χρήματα.

Συνδεθείτε λοιπόν στο λογαριασμό σας στην ιστοσελίδα της CLICKnBET και διεκδικήστε εντελώς δωρεάν 10 ευρώ κάθε μέρα. Επωφεληθείτε ακόμη από τις προσφορές μας και κερδίστε έξτρα εισιτήρια για την scratch card, την εβδομαδιαία κλήρωση των 50 ευρώ και τους μελλοντικούς διαγωνισμούς μας.

 

Εγγραφείτε στην υπηρεσία Neteller και κερδίστε 10 ευρώ δωρεάν με την πρώτη σας κατάθεση και 2 έξτρα εισιτήρια για τους διαγωνισμούς της CLICKnBET

.: Copyright 2009 - CLICKnBET.gr :.

info@CLICKnBET.gr

     Όροι και προϋποθέσεις