Η ιστοσελίδα της CLICKnBET είναι ο καλύτερος τρόπος ενημέρωσης για το χώρο του αθλητικού στοιχήματος και των τυχερών παιχνιδιών. Με προγνωστικά, άρθρα και διαγωνισμούς προσπαθούμε να συνδυάσουμε τη διασκέδαση με την αύξηση του εισοδήματός σας.

Περισσότερα...

Όνομα:

Κωδικός:

    ÅããñáöÞ

 

Καταρρίπτοντας το μύθο του κλεψίματος στο online πόκερ

 

Το άρθρο αυτό έχει προβληθεί 2526 φορές

 

13/3/2013, 15:26

 

 

 

 

Καταρρίπτοντας το μύθο του κλεψίματος στο online πόκερ

 

Κάθε τρεις και λίγο, κάποιος παίκτης ο οποίος χάνει ένα σημαντικό χρηματικό ποσό στο online πόκερ, λόγω ενός κακού σερί αποτελεσμάτων, αποφασίζει ότι το λογισμικό που χρησιμοποιείται στο online πόκερ πρέπει να είναι «πειραγμένο».

 

Σίγουρα κάποιος εκεί έξω τον κλέβει ή υπάρχει κάποιο σοβαρό bug στο λογισμικό ή οι άλλοι παίκτες είναι συνεννοημένοι μεταξύ τους εναντίον του ή οτιδήποτε άλλο. Αυτά όλα είναι φυσικά ανοησίες. Προσωπικά έχω παίξει εκατοντάδες χιλιάδες χέρια πόκερ στο διαδίκτυο και το μόνο που συνάντησα ήταν πολύ φυσιολογικές και αναμενόμενες τυχαίες διακυμάνσεις με καλά και κακά σερί. Όλα όμως μέσα σε φυσιολογικά πλαίσια, ενώ στις κακές στιγμές έχω διαπιστώσει ότι τις περισσότερες φορές πρόκειται για δικά μου λάθη. Υπάρχουν πάρα πολλές online πλατφόρμες πόκερ στο διαδίκτυο που προσφέρουν ασφαλείς συνθήκες παιχνιδιού, με τίμιες πιθανότητες και άμεσες πληρωμές.


Τώρα που καλύφθηκε το συγκεκριμένο θέμα ας απομυθοποιήσουμε πρώτα την ιδέα ότι το λογισμικό του online πόκερ είναι «πειραγμένο». Αυτή η άποψη είναι τουλάχιστον αστεία και χαζή. Αν δεν είστε τόσο χαζός ώστε να παίζετε σε κάποια ιστοσελίδα που δεν την ξέρει κανείς στον κόσμο, από κάποια χώρα που δεν υπάρχει στον χάρτη, η οποία να φιλοξενείτε στη ντουλάπα κάποιου ανώνυμου τύπου, τότε δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος. Πάρτε για παράδειγμα τις κορυφαίες ιστοσελίδες πόκερ στο διαδίκτυο, οι οποίες κερδίζουν πραγματικά εκατομμύρια ευρώ από το rake των παικτών. Οι εταιρείες αυτές δεν χρειάζεται να κλέψουν, γιατί πρώτον δεν έχουν ανάγκη τα ψιλοποσά που παίζει ο μέσος παίκτης, αλλά και επειδή αν γινόταν κάτι τέτοιο, θα μαθαινόταν σε χρόνο ρεκόρ. Αν πραγματικά πήγαινε κάτι στραβά, τότε αυτό θα ήταν άμεσα εμφανές με μια μόνο ματιά στο ιστορικό παιχνιδιού μερικών μόνο παικτών. Οι έγκυρες ιστοσελίδες πόκερ δεν πρόκειται να σας κλέψουν γιατί έχουν πολύ περισσότερα να χάσουν απ’ ότι να κερδίσουν.


Αρκετοί είναι και εκείνοι που πιστεύουν πως οι ιστοσελίδες πόκερ επηρεάζουν τα χέρια των καρτών που μοιράζονται προκειμένου αυτά να είναι πιο εντυπωσιακά και να κάνουν τους παίκτες να θέλουν να παίξουν περισσότερο. Και αυτή η άποψη είναι μια κουταμάρα και μισή καθώς και στην περίπτωση αυτή, τα πάντα θα ήταν εμφανή με μια απλή ματιά στα στατιστικά λίγων παικτών. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το online πόκερ παίζετε πολύ πιο γρήγορα από το κανονικό, ιδιαίτερα μάλιστα αν ένας παίκτης παίζει σε περισσότερα από 1 τραπέζια. Αυτό εξηγεί τον λόγο για τον οποίο βλέπουμε πολύ πιο συχνά δύσκολους συνδυασμούς καρτών να εμφανίζονται στο τραπέζι.


Μια επίσης ανησυχία πολλών είναι το «στημένο» παιχνίδι από τους άλλους παίκτες. Αυτό δεν είναι 100% ψέμα, καθώς υπάρχουν κάποια τέτοια φαινόμενα, αλλά δεν είναι κάτι για το οποίο θα πρέπει να χάσετε τον ύπνο σας. Είναι σαν κάποιος στο σούπερ μάρκετ να μας χρέωσε 20 λεπτά παραπάνω σε έναν λογαριασμό 100 ευρώ. Δεν με ενδιαφέρει πραγματικά. Καταρχήν οι online ιστοσελίδες πόκερ μπορούν εύκολα και εντοπίζουν όσους παίκτες χρησιμοποιούν τέτοιες τεχνικές. Εάν κάθεστε συχνά σε ένα τραπέζι με τον ίδιο παίκτη, να γνωρίζετε σίγουρα πως πρόκειται να κάνουν έλεγχο στον λογαριασμό και τον δικό σας και του παίκτη αυτού και υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αποκαλυφθεί η απάτη. Δεν χρειάζεται και οι δύο να παίζουν από την ίδια IP για να πιαστούν. Οι αλλαγές στον τρόπο πονταρίσματος των δύο παικτών όταν βρίσκονται στο ίδιο τραπέζι μπορούν να εντοπιστούν εύκολα με αντίστοιχο λογισμικό που κάνει αυτή ακριβώς τη δουλειά. Μάλιστα γνωρίζω και περίπτωση αποζημίωσης γνωστού μου από την εταιρεία πόκερ για χαμένα στοιχήματα, καθώς διαπιστώθηκε ότι δύο παίκτες συνεννοούνταν μεταξύ τους στο ίδιο τραπέζι. Δεν υπάρχει λοιπόν κανένας λόγος ανησυχίας.
 

.: Copyright 2009-2010  -  CLICKnBET.gr :.

info@CLICKnBET.gr

      Όροι και προϋποθέσεις