Η ιστοσελίδα της CLICKnBET είναι ο καλύτερος τρόπος ενημέρωσης για το χώρο του αθλητικού στοιχήματος και των τυχερών παιχνιδιών. Με προγνωστικά, άρθρα και διαγωνισμούς προσπαθούμε να συνδυάσουμε τη διασκέδαση με την αύξηση του εισοδήματός σας.

Περισσότερα...

Όνομα:

Κωδικός:

    ÅããñáöÞ

 

Οι 10 πιο δυνατοί αρχικοί συνδυασμοί στο Texas Hold'Em

 

Το άρθρο αυτό έχει προβληθεί 2172 φορές

 

30/12/2012, 11:26

 

 

 

 

Οι 10 πιο δυνατοί αρχικοί συνδυασμοί στο Texas Hold'EmΜια καλή αρχή για τους αρχάριους στο Texas Hold Em Poker είναι σίγουρα να καταλάβουν πόσο καλοί οι κακοί είναι οι αρχικοί συνδυασμοί των δύο φύλλων. Για το λόγο αυτό συγκεντρώσαμε τα 10 καλύτερα αρχικά ζευγάρια φύλλων.

 

Πρέπει ωστόσο να σημειώσουμε ότι υπάρχουν κάποιες διαφωνίες αναφορικά με το ποια θεωρούνται καλύτερα χέρια, ανάμεσα στους παίκτες και πως εν μέρει αυτό έχει να κάνει και με τις ικανότητες του καθενός, αλλά και με το στυλ παιχνιδιού του. Επιπλέον, πρέπει πάντα να έχετε κατά νου πως ένα καταπληκτικό αρχικό χέρι, μπορεί γρήγορα να εξαλλαχθεί σε κάκιστο, ανάλογα με τη συνέχεια με την οποία θα εμφανιστούν οι κάρτες.

Η παρακάτω λίστα 10 συνδυασμών θεωρείται από τους περισσότερους έμπειρους παίκτες ως η καλύτερη και είναι αυτή που εμπιστευόμαστε στο CLICKnBET.gr όταν παίζουμε στα δικά μας παιχνίδια.


1. Ace-Ace Άσσος-Άσσος

Ένα ζεύγος άσσος ονομάζεται και «ρουκέτες τσέπης» (“pocket rockets”) ή ακόμη και αμερικάνικες αερογραμμές (“American Airlines”).
 


2. King-King Ρήγας-Ρήγας

Δεύτερο στη λίστα είναι το ζευγάρι Ρήγα-Ρήγα που ονομάζεται και «Καουμπόι» ή «Κινγκ Κονγκ».
 


3. Queen-Queen Ντάμα-Ντάμα

Το ζεύγος με Ντάμες ονομάζεται «κυρίες» στην γλώσσα του πόκερ (“ladies”) και συγκαταλέγεται αναμφίβολα στα τρία αρχικά χέρια του Texas Hold Em poker.
 


4. Ace-King (suited) Άσσος-Ρήγας (ίδιου χρώματος)

Εδώ ξεκινούν οι διαφωνίες ανάμεσα στους παίκτες. Ο συνδυασμός Άσσου-Ρήγα του ίδιου χρώματος ονομάζεται και “big slick” και κατά την άποψή μας αποτελεί τον τέταρτο αρχικό συνδυασμό στο Texas Hold Em poker.
 


5. Ace-Queen (suited) Άσσος-Ντάμα (ίδιου χρώματος)

Οι ονομασίες για τον συγκεκριμένο συνδυασμό στο Texas Hold Em poker είναι "big chick," ή "little slick.
 


6. Jack-Jack Βαλές-Βαλές

Ένας ζεύγος Βαλέδες ονομάζεται και αγκίστρια (“hooks” ή “fishhooks”), λόγω της όψης του γράμματος J.
 


7. King-Queen (suited) Ρήγας-Ντάμα (ίδιου χρώματος)

Ένα «βασιλικό ζεύγος» είναι το επόμενο στη λίστα των 10 πιο δυνατών αρχικών συνδυασμών ζευγαριών.
 


8. Ace-Jack (suited) Άσσος-Βαλές (ίδιου χρώματος)

Η ιδιαίτερη ονομασία του συγκεκριμένου ζεύγους φύλλων είναι “Blackjack” για ευνόητους λόγους, αν και πολλές φορές ονομάζεται και “ajax”
 

 

9. Ace-King (offsuit) Άσσος-Ρήγας (διαφορετικού χρώματος)

Μόνο ένας συνδυασμός που δεν αποτελεί ζευγάρι, ούτε είναι του ίδιου χρώματος υπάρχει στη λίστα και αυτός είναι του Άσσου με Ρήγα.
 


10. 10-10

Δύο δεκάρια αποτελούν τον τελευταίο συνδυασμό της λίστας και είναι γνωστά με την ονομασία “dimes”. Κάποιοι παίκτες πιστεύουν πως ένα ζεύγος Ρήγα-Βαλέ στα ίδια χρώματα είναι δυνατότερος.

 

.: Copyright 2009-2010  -  CLICKnBET.gr :.

info@CLICKnBET.gr

      Όροι και προϋποθέσεις