Η ιστοσελίδα της CLICKnBET είναι ο καλύτερος τρόπος ενημέρωσης για το χώρο του αθλητικού στοιχήματος και των τυχερών παιχνιδιών. Με προγνωστικά, άρθρα και διαγωνισμούς προσπαθούμε να συνδυάσουμε τη διασκέδαση με την αύξηση του εισοδήματός σας.

Περισσότερα...

Όνομα:

Κωδικός:

    ÅããñáöÞ

 

Αστεία αθλητικά στιγμιότυπα από το 2012

 

Το άρθρο αυτό έχει προβληθεί 1721 φορές

 

28/12/2012, 14:58

 

 

 

 

 

Το 2012 ολοκληρώνεται σε λίγες ώρες και μαζί μ’ αυτό φεύγει και μια πλούσια αγωνιστική χρονιά με πλήθος συγκινήσεων στους εκατομμύρια φιλάθλους απ’ όλο τον κόσμο που είδαν τις αγαπημένες τους εθνικές ομάδες οι συλλόγους να διακρίνονται σε εθνικές και διεθνείς διοργανώσεις.

 


Πέρα ωστόσο από τις συγκινήσεις, τις κακοτυχίες και τις στενοχώριες που μπορεί να δημιουργήθηκαν σε πολλούς από εμάς, δεν ήταν λίγα και τα αστεία ευτράπελα τα οποία καταγράφηκαν μέσα στο 2012.

 


Τέτοια εποχή συνηθίζεται, στις αθλητικές εκπομπές της τηλεόρασης κυρίως, να βλέπουμε διάφορα ευτράπελα που συνέβησαν στα γήπεδα και τους υπόλοιπους αγωνιστικούς χώρους, σε όλο τον πλανήτη ή πιο σοβαρές επισκοπήσεις της χρονιάς.

 


Στο CLICKnBET.gr βρήκαμε και συνθέσαμε ένα σύντομο, αλλά ταυτόχρονα πολύ διασκεδαστικό και κεφάτο βιντεάκι με αθλητικά στιγμιότυπα που συνέβησαν μέσα στο 2012.

 


Ξεκλέψτε λίγα δευτερόλεπτα και παρακολουθήστε το βίντεο, το οποίο σίγουρα θα σας χαροποιήσει και θα κάνει να χαμογελάσετε.

 

 

 

 


Η ομάδα του CLICKnBET.gr σας εύχεται ολόψυχα:


Καλή χρονιά και ευτυχισμένο το 2013 με επιτυχίες στην προσωπική, επαγγελματική και κοινωνική σας ζωή, αλλά βέβαια και στα στοιχήματά σας!
 

.: Copyright 2009-2010  -  CLICKnBET.gr :.

info@CLICKnBET.gr

      Όροι και προϋποθέσεις