Η ιστοσελίδα της CLICKnBET είναι ο καλύτερος τρόπος ενημέρωσης για το χώρο του αθλητικού στοιχήματος και των τυχερών παιχνιδιών. Με προγνωστικά, άρθρα και διαγωνισμούς προσπαθούμε να συνδυάσουμε τη διασκέδαση με την αύξηση του εισοδήματός σας.

Περισσότερα...

Όνομα:

Κωδικός:

    ÅããñáöÞ

 

Και το όνομα αυτού: Roy Hodgson

 

Το άρθρο αυτό έχει προβληθεί 1771 φορές

 

15/6/2012, 13:47

 

 


 

 

 

Το φετινό Euro, στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας, μπορεί να το χαρακτηρίσει κανείς ζωτικής σημασίας για την ομάδα της Εθνικής Αγγλίας. Και αυτό διότι παρά την τεράστια παράδοση της χώρας σε συλλογικό επίπεδο, σε επίπεδο εθνικών ομάδων, οι διακρίσεις είναι ελάχιστες.

Στο πλαίσιο λοιπόν των αλλαγών, η βασικότερη αλλαγή που μπορεί να κάνει μια ομάδα είναι η αλλαγή προπονητή. Αυτό έκαναν και οι Άγγλοι, προσλαμβάνοντας τον Ρόι Χόντγκσον στη θέση του Στούαρτ Πίρς. Ο Χοντγκσον λοιπόν βρίσκεται στους πάγκους από το 1976, άρα μόνο άπειρος δεν μπορεί να θεωρηθεί. Πέρα απ αυτά όμως, ο Άγγλος τεχνικός μέχρι το 2004, με λαμπρή εξαίρεση την Ίντερ (1999), φαίνεται να μην βρίσκεται στο προσκήνιο της ποδοσφαιρικής σκηνής. Ίσως αυτό να μη φαντάζει τόσο σημαντικό όμως ας μη ξεχνάμε πως το βάρος μιας φανέλας απαιτεί και έναν προπονητή αντάξιο να το διαχειριστεί. Παρόλαυτα τα τελευταία χρονια, ο Χοντγκσον φαίνεται να παρουσιάζει μια βελτίωση ως προπονητής, γεγονός που μαρτυρούν οι πρόσφατες δουλειές του σε Λίβερπουλ, Φούλαμ αλλά και Εθνική Φινλανδίας.

Στα θετικά τώρα του Άγγλου τεχνικού, πρέπει να προστεθεί η συνεχείς θητεία του στο αγγλικό πρωτάθλημα απ’ το 2007 έως και σήμερα. Αυτό τον βοηθά να γνωρίζει πολλά πράγματα για το αγγλικό πρωτάθλημα και να έχει στο μυαλό του πολλούς ποδοσφαιριστές από διάφορες ομάδες που υπό σωστή καθοδήγηση, μπορούν να προσφέρουν. Ήδη βλέποντας κανείς το ρόστερ της φετινής Αγγλίας παρατηρεί νέα πρόσωπα και γενικά έναν φρέσκο αέρα, αέρα ανανέωσης που φέρνουν τα αρκετά νεαρά παιδιά της αποστολής όπως ο Γουέλμπεκ ή ο Τσαμπερλέιν.

Το μόνο σίγουρο είναι πάντως πως τα προγνωστικά ανήκουν στην υπόθεση. Αυτό που περιμένουμε όλοι να δούμε είναι πώς θα δουλέψει αυτή η ομάδα στο γήπεδο. Διότι καλές οι ριζικές αλλαγές αλλά έτσι ίσως να υπάρξουν και προβλήματα χημείας και τελικά η ομάδα να μην εμφανιστεί αρκετά δεμένη όσο θα ήθελε ο κόσμος. Καταληκτικά πάντως η ομάδα φέτος είναι δυνατή, ο προπονητής είναι σοβαρός εργατικός, σίγουρα υπομονετικός και αναμφισβήτητα έμπειρος, άρα οι Άγγλοι φίλαθλοι δεν έχουν παρά να είναι υπομονετικοί και να δείξουν πίστη στην ομάδα, όχι μόνο φέτος αλλά και τα επόμενα χρόνια.
 

.: Copyright 2009-2010  -  CLICKnBET.gr :.

info@CLICKnBET.gr

      Όροι και προϋποθέσεις