Η ιστοσελίδα της CLICKnBET είναι ο καλύτερος τρόπος ενημέρωσης για το χώρο του αθλητικού στοιχήματος και των τυχερών παιχνιδιών. Με προγνωστικά, άρθρα και διαγωνισμούς προσπαθούμε να συνδυάσουμε τη διασκέδαση με την αύξηση του εισοδήματός σας.

Περισσότερα...

Όνομα:

Κωδικός:

    ÅããñáöÞ

 

Έναρξη συνεργασίας με νέο tipster

 

Το άρθρο αυτό έχει προβληθεί 1294 φορές

 

 

 

 

Μετά τον Betονιέρα, η CLICKnBET.gr, σε μια προσπάθεια να έχετε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες κι ενημέρωση για το στοίχημα, ξεκινά τη συνεργασία της με άλλον έναν αξιόλογο επαγγελματία και γνώστη του χώρου, με το ψευδώνυμο tzoni.

 

Ο νέος tipster είναι γνωστός έλληνας αθλητικογράφος, εδώ και πολλά χρόνια και υπόσχεται να συμπληρώσει τις ήδη επιτυχημένες προβλέψεις του Betονιέρα και φυσικά, τα δικά σας κέρδη. Τα πρώτα προγνωστικά του tzoni θα ανακοινωθούν στις 25 Νοεμβρίου και θα συνεχίσουν να εμφανίζονται στην ιστοσελίδα μας σε καθημερινή βάση. Το δυνατό σημείο του tzoni είναι το ξένο ρεπορτάζ, κυρίως από τα πρωταθλήματα της Αγγλίας και της Ισπανίας.

 

 

Όπως ο Betoνιέρας, έτσι και ο tzoni πιστεύει ότι η καλύτερη επιλογή για το στοίχημα είναι τα μονά παιχνίδια γι’ αυτό και οι εκτιμήσεις του θ’ αφορούν τέτοια σημεία.

 

Εμπιστευθείτε, λοιπόν, τους tipsters της CLICKnBET.gr και κερδίστε το «στοίχημα» με την καθημερινή σας ενημέρωση.  

 

ομάδα CLICKnBET

.: Copyright 2009 - CLICKnBET.gr :.

info@CLICKnBET.gr

     Όροι και προϋποθέσεις