Η ιστοσελίδα της CLICKnBET είναι ο καλύτερος τρόπος ενημέρωσης για το χώρο του αθλητικού στοιχήματος και των τυχερών παιχνιδιών. Με προγνωστικά, άρθρα και διαγωνισμούς προσπαθούμε να συνδυάσουμε τη διασκέδαση με την αύξηση του εισοδήματός σας.

Περισσότερα...

Όνομα:

Κωδικός:

    ÅããñáöÞ

 

 

Αναζητώντας το τέλειο συστήματα στοιχηματισμού

 

Το άρθρο αυτό έχει προβληθεί 4709 φορές

 

 

 

Αν ψάξει κανείς λίγο στο διαδύκτιο θα δει ότι υπάρχουν χιλιάδες ιστοσελίδες που πωλούν βιβλία που υπόσχονται το τέλειο στοιχηματικό σύστημα το οποίο θα σας κάνει εγγυημένα εκατομμυριούχους. Κάποιος λίγο έξυπνος θα σκεφτεί, «καλά γιατί να χάνει κάποιος το χρόνο του και να πουλάει αυτό το βιβλίο 20 και 30 ευρώ όταν μπορεί απλά να χρησιμοποιήσει το σύστημα αυτό ο ίδιος…» Μάλλον, λοιπόν, πρέπει να συμβαίνει μια από τις δύο εκδοχές: ή μας κοροϊδεύει ή είναι τόσο καλός άνθρωπος που θέλει να κάνει όλο τον κόσμο πλούσιο. Η πρώτη εκδοχή είναι η πιο πιθανή καθώς ακόμη κι αν συνέβαινε η δεύτερη, δε θα πουλούσε κάποιος τις γνώσεις αυτές για μερικά «ψώροευρουλάκια», ειδικά αν, όπως λέει ο ίδιος, δεν τα έχει ανάγκη γιατί βγάζει χιλιάδες με το στοίχημα...

 

Ας επανέλθουμε λοιπόν στην πεζή πραγματικότητα ξεκαθαρίζοντας κάτι. Όσους αιώνες υπάρχουν μαθηματικά, τόσους αιώνες κάποιος ψάχνει να βρει αυτό το τέλειο σύστημα, αλλά δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν έχει βρεθεί ακόμη. Δεν υπάρχει σύστημα που να εξασφαλίζει 100% επιτυχία και κέρδος. Υπάρχουν, ωστόσο, κάποια συστήματα που βελτιώνουν τις πιθανότητες κέρδους, αλλά που θέλουν προσοχή καθώς πολλές φορές και το ρίσκο είναι παράλληλα αυξημένο. Ουσιαστικά υπάρχουν 5-6 βασικά συστήματα τα οποία θα παρουσιάσουμε παρακάτω και χιλιάδες άλλα τα οποία δεν είναι τίποτα άλλο από τροποποιήσεις των βασικών.

 

Μπορούμε, λοιπόν, γι’ αρχή να κατατάξουμε αυτά τα στοιχήματα στις ακόλουθες κατηγορίες:

  • Θετικής προοδευτικότητας (positive progression): στα οποία το ποσό του στοιχήματος μεγαλώνει μετά από κάθε νίκη. Αυτού του είδους τα συστήματα είναι αρκετά δημοφιλή καθώς δεν απαιτούν μεγάλο κεφάλαιο για να ξεκινήσει κανείς.

  • Ασφαλείας: αποτελούν πιο συντηρητική προσέγγιση καθώς τα στοιχήματα μειώνονται κάθε φορά που χάνουμε. Αποτελούν μακράν τα πιο ασφαλή στοιχηματικά συστήματα.

  • Αρνητικής προοδευτικότητας (negative progression): στα οποία το ποσό που στοιχηματίζουμε αυξάνεται κάθε φορά που χάνουμε σε μια προσπάθεια να «ρεφάρουμε» από μια σειρά χαμένων στοιχημάτων. Απαιτούν μεγάλο κεφάλαιο το οποίο έχουμε μεγάλες πιθανότητες να χάσουμε γρήγορα.

 

Στοιχηματική πλάνη

Συχνά θεωρούμε ότι όταν ένας αριθμός ή κάρτα έχει πολύ ώρα να εμφανιστεί σε ένα παιχνίδι, ότι σίγουρα θα εμφανιστεί σύντομα. Το πρόβλημα αυτής της μεθόδου είναι ότι λανθασμένα θεωρεί ως δεδομένο ότι με τη μέθοδο των πιθανοτήτων στα μαθηματικά μπορούμε να προβλέψουμε ένα γεγονός που θα συμβεί στο κοντινό μέλλον. Ο κίνδυνος εδώ έγκειται στο γεγονός ότι είναι πολύ διακινδυνευμένο και λάθος να βασιζόμαστε στη πιθανότητα να συμβεί κάποιο γεγονός σχετικά σύντομα λαμβάνοντας υπόψη μας τα περασμένα αποτελέσματα. Αν και κάποιες φορές είναι πολύ δελεαστικό το να ποντάρουμε σε ένα γεγονός βασιζόμενοι σε ήδη υπάρχοντα δεδομένα, καλό θα ήταν να αποφεύγουμε την τεχνική αυτή.

Συνέχεια

.: Copyright 2009 - CLICKnBET.gr :.

info@CLICKnBET.gr

     Όροι και προϋποθέσεις