Η ιστοσελίδα της CLICKnBET είναι ο καλύτερος τρόπος ενημέρωσης για το χώρο του αθλητικού στοιχήματος και των τυχερών παιχνιδιών. Με προγνωστικά, άρθρα και διαγωνισμούς προσπαθούμε να συνδυάσουμε τη διασκέδαση με την αύξηση του εισοδήματός σας.

Περισσότερα...

Όνομα:

Κωδικός:

    ÅããñáöÞ

 

 

Αναζητώντας το τέλειο συστήματα στοιχηματισμού

 

 

 

Σύστημα Martingale

Συχνά αποκαλείται «τεσταρισμένο» σύστημα λόγω των αρχαίων «ριζών» του. Το σύστημα Martingale θεωρεί δεδομένο ότι δεν θα χάσει κάποιος άπειρες φορές και βασικό χαρακτηριστικό του είναι ο διπλασιασμός των στοιχημάτων. Ξεκινάμε με το μικρότερο δυνατό στοίχημα (πχ. 1 ευρώ) και κάθε φορά που κερδίζουμε το διατηρούμε σταθερό, έχοντας αυξήσει το κεφάλαιό μας κατά μια μονάδα. Σε περίπτωση που χάσουμε, τότε διπλασιάζουμε το στοίχημα σε 2, 4, 8, 16, 32, 64, 128 κλπ… μέχρι να κερδίσουμε. Θεωρητικά είναι ένα εξαιρετικό σύστημα καθώς τη μια και μόνο φορά που θα κερδίσουμε, θα μας επιστραφούν όλα τα στοιχήματα που χάσαμε στην πορεία. Ωστόσο το σύστημα αυτό χάνει την αξιοπιστία του για δύο λόγους:

  • Τα χρήματά μας έχουν ένα όριο (πχ. φτάνουμε να έχουμε χάσει 12 συνεχόμενες φορές, την 13η που θα ποντάρουμε, θα έχουμε κεφάλαιο 4.096 ευρώ; (συν τα 4.095 που έχουμε ποντάρει μέχρι αυτό το σημείο!)

  • Τα καζίνο, τόσο τα online όσο και τα πραγματικά, έχουν ένα όριο στοιχηματισμού. Μπορεί να βρούμε ένα με υψηλά όρια, (πχ. 1.000 ευρώ), ωστόσο κανένα δεν έχει απεριόριστα όρια, οπότε μπορεί απλά να φτάσουμε το όριο και να χάσουμε τα χρήματα καθώς δεν θα μπορούμε να ξαναποντάρουμε τα διπλάσια ακόμη κι αν έχουμε το κεφάλαιο.

Σύστημα Fibonnacci

Το σύστημα αυτό μοιάζει αρκετά στη φιλοσοφία με το Martingale αλλά είναι κάπως πιο αργό και συντηρητικό παρουσιάζοντας όμως και το ίδιο το πρόβλημα του ανώτατου ορίου στοιχηματισμού. Ουσιαστικά αρχίζουμε να ποντάρουμε 1 ευρώ και ακολουθούμε την ακολουθία αριθμών 1-2-3-5-8-13-21-34-55-89 κλπ. δηλαδή σε κάθε βήμα που χάνουμε στοιχηματίζουμε το άθροισμα των δύο τελευταίων μας στοιχημάτων. Αντίθετα όταν κερδίζουμε, πέφτουμε κατά 2 θέσεις. Με τον τρόπο αυτό κάθε φορά που κερδίζουμε αποζημιωνόμαστε για 2 προηγούμενες ήττες μας. Αν και πιο συντηρητικό απ’ το Martingale, είναι αρκετά επικίνδυνο καθώς ρισκάρουμε μεγάλο κεφάλαιο και πάμε για μικρές νίκες με ρίσκο μεγάλης απώλειας. 

 

Σύστημα DAlembert

Το σύστημα αυτό μοιάζει πολύ με το Martingale αλλά είναι αρκετά πιο ασφαλές. Ο παίχτης μεγαλώνει το ποσό που στοιχηματίζει μετά από κάθε ήττα και το μικραίνει κάθε φορά που κερδίζει. Με το σύστημα αυτό κάποιος ξανακερδίζει τα χαμένα του χρήματα, ενώ παράλληλα κρατά τα περισσότερα από τα κέρδη του ποντάροντας λιγότερα κάθε φορά που κερδίζει.

  

Σύστημα Paroli

Το σύστημα αυτό είναι ακριβώς το αντίθετο του Martingale καθώς όταν ο παίχτης κερδίζει, τότε αυξάνει το ποσό στοιχηματισμού. Αντίθετα πάντως με το Martingale, το σύστημα Paroli αυξάνει κατά πολύ τα κέρδη σε περίπτωση συνεχών νικών. Το σημαντικό είναι επίσης ότι για να το χρησιμοποιήσει ένας παίχτης, δεν απαιτεί σημαντικό χρηματικό κεφάλαιο.

 

Σύστημα 1-3-2-6

Το 1-3-2-6 είναι ένα σύστημα προοδευτικού στοιχηματισμού που λειτουργεί έχοντας ως δεδομένο ότι ο παίχτης θα μπορέσει να κερδίσει 4 φορές στη σειρά. Τα νούμερα αφορούν τα ποσά στοιχηματισμού (ή διαιρέσεις τους). Αρχικά ξεκινάμε με στοίχημα 1 ευρώ, στο δεύτερο ποντάρουμε 3, στο τρίτο 2 και στο τέταρτο 6. Παρά τη χρήση μαθηματικών, το σύστημα είναι πολύ εύκολο στην κατανόηση και τη χρήση του. Το 1-3-2-6 προσφέρει κάποια ασφάλεια στον παίχτη με το να τροποποιεί τα ποσά που αυτός στοιχηματίζει. Αν τελικά ο παίχτης κερδίσει 4 συνεχόμενες φορές, τότε αυξάνει σημαντικά το κεφάλαιό του. Ωστόσο τα μαθηματικά έχουν πάντα τον τελευταίο λόγο και σύμφωνα με αυτά είναι το ίδιο πιθανό ο παίχτης να χάσει 4 συνεχόμενες φορές.

 

Oscar’s Grind

Ένα από τα πιο παλιά και δημοφιλή στοιχηματικά συστήματα είναι το λεγόμενο Oscars Grind. Το σύστημα είναι αρκετά ασφαλές και απαιτεί μικρό αρχικό κεφάλαιο. Ο παίχτης ουσιαστικά προσπαθεί να κλείσει έναν στοιχηματικό κύκλο. Ξεκινά με 1 ευρώ και αν κερδίσει τότε ο κύκλος ολοκληρώνεται και ξαναξεκινά, ενώ αν χάσει δεν αλλάζει το στοίχημα. Στη συνέχεια αν κερδίσει αυξάνει το στοίχημα κατά 1 εκτός αν η αύξηση αυτή του δίνει πιθανό κέρδος μεγαλύτερο από 1 (δηλαδή περισσότερο από +1 από την έναρξη του τελευταίου κύκλου). Το βασικό, όταν χρησιμοποιούμε το σύστημα αυτό είναι να έχουμε καταλάβει ότι σε κάθε κύκλο στόχος μας είναι να κερδίσουμε τελικά μια στοιχηματική μονάδα και όχι περισσότερες.

Προηγούμενο

.: Copyright 2009 - CLICKnBET.gr :.

info@CLICKnBET.gr

     Όροι και προϋποθέσεις