Η ιστοσελίδα της CLICKnBET είναι ο καλύτερος τρόπος ενημέρωσης για το χώρο του αθλητικού στοιχήματος και των τυχερών παιχνιδιών. Με προγνωστικά, άρθρα και διαγωνισμούς προσπαθούμε να συνδυάσουμε τη διασκέδαση με την αύξηση του εισοδήματός σας.

Περισσότερα...

Όνομα:

Κωδικός:

    ÅããñáöÞ

 

2 + 1 τελετουργίες για το στοίχημα

 

Το άρθρο αυτό έχει προβληθεί 2107 φορές

 

8/5/2012, 21:35

 

 


 

 

Το στοίχημα είναι ένα χόμπι το οποίο είναι απολαυστικό από μόνο του, αφού προσφέρει πνευματική διέγερση κατά τη διάρκεια της συμπλήρωσης του κουπονιού αλλά και ικανοποίηση όταν ο παίκτης κερδίζει λεφτά. Υπάρχουν όμως κάποια πράγματα, κάποιες τελετουργίες που οι φίλοι του στοιχήματος ακολουθούν, που το κάνουν ακόμα πιο απολαυστικό!

 

 

 

 

Πάμε να τις δούμε!


1) Ο καφές
Το στοίχημα θέλει την απαραίτητη περισυλλογή και συγκέντρωση για να αποφασίσει ο παίκτης ποιό αποτέλεσμα θα παίξει. Τι καλύτερο λοιπόν από μία κούπα καφέ όταν αναλύει τα συστήματα και τους αγώνες προκειμένου να κρίνει ποιος έχει καλύτερες πιθανότητες να νικήσει; Η καφεΐνη που περιέχει ο καφές αποδεδειγμένα βοηθά στη συγκέντρωση και προσφέρει διαύγεια και ταχύτητα σκέψης.

 


2) Η καλή παρέα
Πολλοί παίκτες στοιχήματος δεν αναλύουν μόνοι τους τα πιθανά αποτελέσματα ενός αγώνα, αλλά μαζί με φίλους τους που ασχολούνται με τα αθλητικά και το στοίχημα. Η «κοινωνική πλευρά» του στοιχήματος είναι πολύ διαδεδομένη στην Ελλάδα. Η συζήτηση ενός αγώνα με φίλους, όχι μόνο αυξάνει τις πιθανότητες να κρίνει ο παίκτης πιο αντικειμενικά το αποτέλεσμα ενός αγώνα (αφού παίρνει επιπλέον γνώμες), αλλά κάνει και τη διαδικασία ακόμα πιο ευχάριστη αφού ευνοεί αστείες συζητήσεις γύρω από αγώνες και αθλητές.

 


3) Η παρακολούθηση του αγώνα
Πολλοί παίκτες, αφού παίξουν στοίχημα, μαζεύονται σε ομάδες και βλέπουν τους αγώνες πάνω στους οποίους έχουν στοιχηματίσει όλοι μαζί. Αυτό δυναμώνει τους δεσμούς της παρέας και κάνει τη διαδικασία πιο διασκεδαστική. Συνήθως αυτός που κέρδισε τα περισσότερα χρήματα κερνάει το φαγητό ή τα ποτά της επόμενης συνάθροισης για την παρακολούθηση αγώνα.

 

 

 

.: Copyright 2009-2010  -  CLICKnBET.gr :.

info@CLICKnBET.gr

      Όροι και προϋποθέσεις