Η ιστοσελίδα της CLICKnBET είναι ο καλύτερος τρόπος ενημέρωσης για το χώρο του αθλητικού στοιχήματος και των τυχερών παιχνιδιών. Με προγνωστικά, άρθρα και διαγωνισμούς προσπαθούμε να συνδυάσουμε τη διασκέδαση με την αύξηση του εισοδήματός σας.

Περισσότερα...

Όνομα:

Κωδικός:

    ÅããñáöÞ

 

Το Skrill (Moneybookers) ως επιλογή "ηλεκτρονικού πορτοφολιού"

 

Το άρθρο αυτό έχει προβληθεί 3218 φορές

 

2/5/2012, 19:58

 

 

 

 

Το Skrill (Moneybookers) ως επιλογή "ηλεκτρονικού πορτοφολιού"Το Skrill ή Moneybookers όπως είναι πιο γνωστό στους παλαιότερους αποτελεί ένα «ηλεκτρονικό, διαδικτυακό πορτοφόλι» και άλλη μια ενδιαφέρουσα επιλογή κατάθεσης και ανάληψης χρημάτων σε ιστοσελίδες στοιχήματος και τζόγου, αλλά και μέσο αγοράς προϊόντων και υπηρεσιών όπως είναι το Paypal και to Neteller.


Ο οποιοσδήποτε χρήστης διαθέτει ένα απλό email μπορεί με ασφάλεια και οικονομικά να στείλει και να λάβει πληρωμές σε πραγματικό χρόνο! Πιο συγκεκριμένα, με το Skrill μπορεί κάποιος:


- Να στείλει και να λάβει χρήματα μέσω email
- Να κάνει online αγορές σε περισσότερες από 100.000 ιστοσελίδες, συμπεριλαμβανόμενης και εκείνης του eBay.com
- Να μεταφέρει χρήματα στον λογαριασμό του Skype
- Να καταθέσει και να πραγματοποιήσεις αναλήψεις χρημάτων σε ιστοσελίδες παιχνιδιών, στοιχήματος και τζόγου


Το Skrill (πρώην Moneybookers) προσφέρει ένα προϊόν που είναι ιδανικό για μικρές επιχειρήσεις και ιδιώτες, online εμπόρους και όσους άλλους δεν έχουν βρει έναν αξιόπιστο μηχανισμό πληρωμών. Ως παγκόσμια λύση πληρωμών, το Skrill (Moneybookers) δέχεται χρήστες απ’ όλο τον κόσμο και φυσικά από την Ελλάδα και την Κύπρο.


Το Skrill (Moneybookers) σας προσφέρει ουσιαστικά ένα ΔΩΡΕΑΝ Ηλεκτρονικό Πορτοφόλι, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την μεταφορά χρημάτων στον λογαριασμό σας στιγμιαία με μια μόνο διεύθυνση email και των κωδικό σας. Το μόνο που χρειάζεται είναι να περιμένετε λίγα δευτερόλεπτα μέχρι να πραγματοποιηθεί η μεταφορά και τίποτα περισσότερο. Οι αναλήψεις πραγματοποιούνται με ανάλογα εύκολο και ταχύτατο τρόπο. Έτσι έχετε τον απόλυτο έλεγχο και άμεση πρόσβαση στον λογαριασμό και τα χρήματά σας.


Ένας λογαριασμός Skrill (Moneybookers) προσφέρει:
- Χαμηλές χρεώσεις για την αποστολή χρημάτων σε όλο τον κόσμο: 1% ή 0,50 ευρώ, ότι είναι μικρότερο
- Στιγμιαία μεταφορά χρημάτων σε καταθέσεις και αναλήψεις
- Πολύ αυξημένα μέτρα ασφάλειας για την προστασία των χρημάτων σας
- Τηλεφωνική υποστήριξη σε 12 γλώσσες, ανάμεσα στις οποίες και τα ελληνικά, 24 ώρες την ημέρα – 7 ημέρες την εβδομάδα


Το Skrill (Moneybookers) είναι μια εξαιρετική επιλογή τόσο για μικρούς, όσο και για μεγάλους καταθέτες και πελάτες. Τα χρηματικά όρια των συναλλαγών αυξάνονται ανάλογα με την πιστοποίηση των στοιχείων του ιδιοκτήτη του λογαριασμού, κάτι που μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω πιστοτικών καρτών, τραπεζικών λογαριασμών, πιστοποίησης διεύθυνσης και ταυτότητας.


Το Skrill (Moneybookers) αποτελεί ένα κορυφαίο και διεθνές σύστημα ηλεκτρονικών πληρωμών και ηλεκτρονικής διαχείρισης χρημάτων, το οποίο έχει αναγνωριστεί και πιστοποιηθεί από νομοθεσία του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ευρωπαϊκής Ένωσης και είναι υπό τον έλεγχο της Αρχής Οικονομικών Υπηρεσιών FSA (Financial Services Authority) στο Ηνωμένο Βασίλειο. Δοκιμάστε το, σας το συστήνουμε ανεπιφύλακτα, καθώς το 99% των κορυφαίων ιστοσελίδων για το στοίχημα και τα τυχερά παιχνίδια το υποστηρίζουν.

.: Copyright 2009-2010  -  CLICKnBET.gr :.

info@CLICKnBET.gr

      Όροι και προϋποθέσεις