Η ιστοσελίδα της CLICKnBET είναι ο καλύτερος τρόπος ενημέρωσης για το χώρο του αθλητικού στοιχήματος και των τυχερών παιχνιδιών. Με προγνωστικά, άρθρα και διαγωνισμούς προσπαθούμε να συνδυάσουμε τη διασκέδαση με την αύξηση του εισοδήματός σας.

Περισσότερα...

Όνομα:

Κωδικός:

    ÅããñáöÞ

 

Αλλαγή ιδιοκτησίας σε Bet24 και Nordicbet

 

Το άρθρο αυτό έχει προβληθεί 2070 φορές

 

19/4/2012, 15:50

 

 

 

 

Αλλαγή ιδιοκτησίας σε Bet24 και Nordicbet

Την εξαγορά της Nordic Betting Plc, πιο γνωστή για τη στοιχηματική της ιστοσελίδα Bet24.com, ανακοίνωσε η Unibet Group plc, την ώρα που και η Betsson AB ανακοίνωσε την εξαγορά τμημάτων της Nordicbet Group, ιδιοκτήτριας των ιστοσελίδων Nordicbet, Triobet και Tobet.

Πιο συγκεκριμένα, η Unibet εξαγόρασε την ανταγωνίστριά της εταιρεία έναντι του ποσού των 13,5 εκατ. ευρώ ελπίζοντας πως η ενέργεια αυτή θα ενισχύσει τη θέση της εταιρείας στην αγορά της Δανίας, η οποία έχει ρυθμίσει νομοθετικά τη λειτουργία του διαδικτυακού τζόγου.

Η Bet24 προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία διαδικτυακών παιχνιδιών και αθλητικού στοιχήματος στην Ευρώπη, συμπεριλαμβανόμενου και του πόκερ, μέσω του δικτύου OnGame. Μάλιστα πρόσφατα η Bet24 επέκτεινε την ομάδα των επαγγελματιών της με σημαντικές «μεταγραφές» ταλαντούχων παικτών από τη Βόρεια Ευρώπη όπως οι Jesper Hougaard, Paul Foltyn, και ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Διαδικτυακού Πόκερ (WCOOP) Thomas Pedersen.

Η Unibet ανακοίνωσε ότι προτίθεται να ενσωματώσει τις δραστηριότητες της Bet24 στις δικές της, μεταφέροντας τους παίκτες της Bet24 στη δική της πλατφόρμα. Σύμφωνα με τη συμφωνία, η Unibet θα διατηρήσει τους 45 εργαζόμενους της Nordic Betting στις θέσεις εργασίας τους στη Μάλτα.

Να σημειωθεί ότι η Nordic Betting ανακοίνωσε μικτά έσοδα της τάξης των 10,5 εκατ. ευρώ το 2011, ενώ από την πλευρά της η εξαγορά της Nordicbet από τη Betsson εκτιμάται ότι θα έχει ολοκληρωθεί έως το τέλος του δεύτερου τετραμήνου του 2012 και με την ολοκλήρωση της διαδικασίας ο όμιλος της Betsson που ήδη θεωρείται από τους μεγαλύτερους του χώρου του διαδικτυακού τζόγου αναμένεται να γιγαντωθεί ακόμη περισσότερο.
 

 

 

.: Copyright 2009-2010  -  CLICKnBET.gr :.

info@CLICKnBET.gr

      Όροι και προϋποθέσεις