Η ιστοσελίδα της CLICKnBET είναι ο καλύτερος τρόπος ενημέρωσης για το χώρο του αθλητικού στοιχήματος και των τυχερών παιχνιδιών. Με προγνωστικά, άρθρα και διαγωνισμούς προσπαθούμε να συνδυάσουμε τη διασκέδαση με την αύξηση του εισοδήματός σας.

Περισσότερα...

Όνομα:

Κωδικός:

    ÅããñáöÞ

 

Πριν ή μετά τις εκλογές το νομοσχέδιο για το τζόγο;

 

Το άρθρο αυτό έχει προβληθεί 1662 φορές

 

5/4/2012, 13:14

 

 

 

Πριν ή μετά τις εκλογές το νομοσχέδιο για το τζόγο;

 

Αβέβαια παραμένει μέχρι στιγμής η κατάσταση στη χώρα μας αναφορικά με την ψήφιση του νέου νομοσχεδίου για τη ρύθμιση του διαδικτυακού τζόγου και πολλά ερωτηματικά δημιουργούνται για το αν η κυβέρνηση θα σπεύσει να «τελειώσει» το θέμα πριν τις εκλογές, ή οι ρυθμίσεις για τα τυχερά παιχνίδια θα πραγματοποιηθούν από τη νέα κυβέρνηση που θα προκύψει μετά τις εκλογές.


Σύμφωνα με δημοσίευση της εφημερίδας «Το Πρώτο Θέμα», η κυβέρνηση θα προσπαθήσει να επαναφέρει τις ρυθμίσεις που αποσύρθηκαν πρόσφατα με σκοπό να αποκτήσει τον έλεγχο η Επιτροπή Ελέγχου Παιγνίων, η οποία θα είναι εκείνη που τελικά θα αποφασίσει για τα ποιες εταιρείες θα λάβουν άδειες λειτουργίας στο διαδίκτυο.


Στην περίπτωση που επιβεβαιωθεί το εν λόγω σενάριο, ευνοημένος θα είναι σίγουρα ο ΟΠΑΠ, καθώς ο παλαιότερος νόμος καταργείτε και όπως εκτιμά ο ίδιος ο Οργανισμός, οι νέες ρυθμίσεις θα αυξήσουν την μεικτή κερδοφορία από το internet στα 200 εκατ. ευρώ.


Όπως ανέφερε σχετικά ο πρόεδρος του ΟΠΑΠ κος Σπανουδάκης, ο ΟΠΑΠ ζητά την επαναφορά των ρυθμίσεων και θεωρεί πως έχει το μονοπώλιο του αθλητικού στοιχήματος έως το 2020 και στο διαδίκτυο, επομένως η οποιαδήποτε άλλη επιχείρηση θα μπορούσε να πάρει νέα άδεια μόνο για την προσφορά μόνο παιχνιδιών διαδικτυακού καζίνο…

 

.: Copyright 2009-2010  -  CLICKnBET.gr :.

info@CLICKnBET.gr

     Όροι και προϋποθέσεις