Η ιστοσελίδα της CLICKnBET είναι ο καλύτερος τρόπος ενημέρωσης για το χώρο του αθλητικού στοιχήματος και των τυχερών παιχνιδιών. Με προγνωστικά, άρθρα και διαγωνισμούς προσπαθούμε να συνδυάσουμε τη διασκέδαση με την αύξηση του εισοδήματός σας.

Περισσότερα...

Όνομα:

Κωδικός:

    ÅããñáöÞ

 

Συνελήφθη ο Δ/νων Σύμβουλος του Ιπποδρόμου

 

Το άρθρο αυτό έχει προβληθεί 1727 φορές

 

02/02/2012, 08:43

 

 

 

Ποντάρισμα σε Ευρωπαϊκό Πλεονέκτημα (EH)

 

Ο κος Αλέξανδρος Ζάχαρης, Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Διεξαγωγής Ιπποδρομιών Ελλάδος (ΟΔΙΕ) είναι ο πρώτος δημόσιος υπάλληλος ο οποίος συλλαμβάνεται για τα χρέη του οργανισμού του προς το δημόσιο.


Ο κος Ζάχαρης συνελήφθη εχθές από την οικονομική αστυνομία για χρέη του ΟΔΙΕ ύψους 84 εκατ. ευρώ, από τα οποία περίπου το 1 εκατ. ευρώ αφορά τη μη καταβολή ΦΠΑ. Ο 45χρονος Διευθύνων Σύμβουλος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα για τη μη απόδοση φόρου κερδών, ποσοστού επί των ακαθάριστων εισπράξεων αμοιβαίου στοιχήματος και χρέη προς το Δημόσιο.


Πρέπει να σημειωθεί ότι το χρέος των 83 εκατ. ευρώ, τα δημιούργησε ο ΟΔΙΕ παλαιότερα χρόνια, πριν δηλαδή αναλάβει τη διοίκηση ο κος Ζάχαρης. Στις αρχές της δεκαετίας του ’90 ξεκίνησε η διαδικασία μεταφοράς του ιπποδρόμου από το Φάληρο στο Μαρκόπουλο, η οποία αντιμετώπισε πάμπολα προβλήματα λόγω κολλημάτων της Δασικής και Αρχαιολογικής Υπηρεσίας.

 

Λόγω των ολυμπιακών αγώνων το 2004 πραγματοποιήθηκε τελικά η μεταφορά με χρηματοδότηση μέσω δανείου 215 εκατ. ευρώ από την ABN AMRO Bank. Ωστόσο τα ολυμπιακά έργα στη θέση του παλιού ιπποδρόμου δεν πραγματοποιήθηκαν τελικά ποτέ, ενώ παράλληλα δημιουργήθηκαν χρέη εκατομμυρίων από τη μεταφορά του Οργανισμού στο Μαρκόπουλο.

 

.: Copyright 2009-2010  -  CLICKnBET.gr :.

info@CLICKnBET.gr

     Όροι και προϋποθέσεις