Η ιστοσελίδα της CLICKnBET είναι ο καλύτερος τρόπος ενημέρωσης για το χώρο του αθλητικού στοιχήματος και των τυχερών παιχνιδιών. Με προγνωστικά, άρθρα και διαγωνισμούς προσπαθούμε να συνδυάσουμε τη διασκέδαση με την αύξηση του εισοδήματός σας.

Περισσότερα...

Όνομα:

Κωδικός:

    ÅããñáöÞ

 

Εταιρεία τηλεπικοινωνιών σε ρόλο bookmaker

 

Το άρθρο αυτό έχει προβληθεί 1739 φορές

 

27/9/2011, 11:34

 

 

 

Εταιρεία τηλεπικοινωνιών σε ρόλο bookmaker

 

Διπλό ρόλο είχε εταιρεία παροχής τηλεπικοινωνιών και υπηρεσιών διαδικτύου στην Αθήνα η οποία, όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Αστυνομία, εκτός από τη νόμιμη δραστηριότητά της λειτουργούσε και ως μεσάζων για την πραγματοποίηση παράνομων στοιχημάτων μέσω τηλεφώνου. Άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. εισέβαλαν στις 18 Σεπτεμβρίου στις εγκαταστάσεις και πραγματοποίησαν έλεγχο.

 

 

Σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., η εταιρεία διέθετε 6 τηλεφωνικούς αριθμούς σε στοιχηματική εταιρεία με έδρα το Γιβραλτάρ. Όταν κάποιος  Έλληνας πελάτης της στοιχηματικής εταιρείας καλούσε τους συγκεκριμένους αριθμούς, η κλήση προωθούνταν από την τηλεπικοινωνιακή εταιρεία στο Γιβραλτάρ όπου υπάλληλοι της εταιρείας πραγματοποιούσαν τα στοιχήματα.

 

 

Για την υπόθεση έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία ενώ το προανακριτικό υλικό της υπόθεσης υποβλήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ο οποίος έχει διατάξει την πραγματοποίηση προκαταρκτικής εξέτασης.

Παράλληλα με την αστυνομία, η οποία ανακοίνωσε ότι σε συνεργασία με τις αντίστοιχες αρχές του Γιβραλτάρ αναζητούν τα ονόματα των εμπλεκόμενων, κλιμάκιο του ΣΔΟΕ έχει αναλάβει την υπόθεση και αναζητά πιθανές φορολογικές και οικονομικές παραβάσεις.

.: Copyright 2009-2010  -  CLICKnBET.gr :.

info@CLICKnBET.gr

     Όροι και προϋποθέσεις