Η ιστοσελίδα της CLICKnBET είναι ο καλύτερος τρόπος ενημέρωσης για το χώρο του αθλητικού στοιχήματος και των τυχερών παιχνιδιών. Με προγνωστικά, άρθρα και διαγωνισμούς προσπαθούμε να συνδυάσουμε τη διασκέδαση με την αύξηση του εισοδήματός σας.

Περισσότερα...

Όνομα:

Κωδικός:

    ÅããñáöÞ

 

Συνεργασία της CLICKnBET με το onebet.gr

 

Το άρθρο αυτό έχει προβληθεί 2166 φορές

 

 

 

 

Betsson Estoril LIVEΜε μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με την ιστοσελίδα onebet.gr στην οποία θα παρέχουμε καθημερινά προγνωστικά για τους ποδοσφαιρικούς αγώνες από το ποδοσφαιρικό κουπόνι του Ο.Π.Α.Π.

 

Τι είναι το onebet.gr
To onebet.gr είναι μια πρωτοποριακή υπηρεσία που δημιουργήθηκε από λάτρεις του στοιχήματος με σκοπό να βοηθήσει τον παίκτη να επιλέξει τα πιο "δυνατά" σημεία της ημέρας. To onebet.gr σε συνεργασία με την CLICKnBET.gr και άλλα μεγάλα sites προγνωστικών της Ελλάδας, παρουσιάζει συγκεντρωμένα και σε καθημερινή βάση τις προτάσεις τους σχετικά με αυτό που οι ίδιοι θεωρούν το πιο σίγουρο σημείο του κουπονιού.

Πως λειτουργεί
Τα μεγαλύτερα στοιχηματικά sites με τα οποία το onebet.gr συνεργάζεται, προτείνουν σε καθημερινή βάση ένα και μοναδικό στοίχημα (onebet) από το κουπόνι του Ο.Π.Α.Π., αυτό που κατά την γνώμη τους έχει τις μεγαλύτερες πιθανότητες να επαληθευθεί. Το onebet.gr σας παρουσιάζει όλες τις προτάσεις των συνεργατών του συγκεντρωμένες για όλες τις ημέρες που τρέχει το ποδοσφαιρικό κουπόνι του ΟΠΑΠ. Οι συνεργάτες μας μπορούν να προτείνουν οποιοδήποτε στοίχημα είναι διαθέσιμο για οποιονδήποτε αγώνα εμπεριέχεται στο κουπόνι (Τελικό Αποτέλεσμα, Under/Over, Ημίχρονο/Τελικό κλτ.). Σκοπός του onebet.gr δεν είναι να παρέχει αναλύσεις αλλά να συγκεντρώνει τις προτάσεις των συνεργαζόμενων sites σχετικά με το πιο σίγουρο στοίχημα του εκάστοτε κουπονιού. Περνώντας από εκεί ο επισκέπτης θα μπορεί να ενημερωθεί για το τι προτείνουν τα μεγάλα sites προγνωστικών και μέσα από το μενού Συνεργάτες να επισκεφθεί τα sites τους για περαιτέρω αναλύσεις και περισσότερες προτάσεις. Στο onebet.gr θα βρείτε, επίσης, το πλήρες Ιστορικό των προτάσεων των συνεργατών μας -ανά ημέρα αλλά και ανα συνεργαζόμενο site-, το Κουπόνι του Ο.Π.Α.Π. με όλες τις πληροφορίες που αυτό προσφέρει, Live Scores στα Ελληνικά, Δωρεάν Bonus που προσφέρουν οι Στοιχηματικές Εταιρείες καθώς και E-shop με εμφανίσεις των αγαπημένων σας ομάδων.

Οι συνεργάτες
Η μεγάλη δύναμη του onebet.gr είναι οι συνεργάτες του. Η CLICKnBET.gr και άλλα μεγάλα sites προγνωστικών του Ελληνικού διαδικτύου στήριξαν την ιδέα από την αρχή και βοήθησαν ώστε να γίνει πραγματικότητα. Τα συνεργαζόμενα sites επιλέχθηκαν προσεκτικά με βάση την προϊστορία τους, την συνέπειά τους και την εμπειρία τους στον χώρο. Για τις καλύτερες αναλύσεις αλλά και για τις πολλές και διαφορετικές υπηρεσίες που το καθένα από αυτά προσφέρει.

 

Ευχαριστούμε το onebet.gr και ελπίζουμε η συνεργασία μας να είναι επιτυχημένη.
 

.: Copyright 2009 - CLICKnBET.gr :.

info@CLICKnBET.gr

     Όροι και προϋποθέσεις