Η ιστοσελίδα της CLICKnBET είναι ο καλύτερος τρόπος ενημέρωσης για το χώρο του αθλητικού στοιχήματος και των τυχερών παιχνιδιών. Με προγνωστικά, άρθρα και διαγωνισμούς προσπαθούμε να συνδυάσουμε τη διασκέδαση με την αύξηση του εισοδήματός σας.

Περισσότερα...

Όνομα:

Κωδικός:

    ÅããñáöÞ

 

Νέα δωρεάν υπηρεσία RSS από την CLICKnBET

 

Το άρθρο αυτό έχει προβληθεί 1083 φορές

 

 

 


Διαθέσιμα μέσω της υπηρεσίας “RSS Feeds” είναι πλέον τα άρθρα και οι ειδήσεις της CLICKnBET. Μέσω της νέας υπηρεσίας μας θα είστε πλέον σε θέση να λαμβάνετε τους τίτλους των τελευταίων ειδήσεων και άρθρων μας, μαζί με μια σύντομη περιγραφή τους, δωρεάν και να τους ενσωματώσετε σε κάποιο πρόγραμμα ανάγνωσης ειδήσεων στον υπολογιστή σας ή στο κινητό σας τηλέφωνο. Παράλληλα σας δίνουμε το ελεύθερο να χρησιμοποιήσετε, αν το επιθυμείτε, αυτό το “RSS Feed” στην ιστοσελίδα σας ή το blog.

Το RSS προέρχεται από τα’ αρχικά των λέξεων (Really Simple Syndication). Πρόκειται ουσιαστικά για έναν τρόπο ανταλλαγής περιεχομένου, φτιαγμένο στη γλώσσα προγραμματισμού XML. Μέσα από κάποιο κανάλι RSS, όπως το δικό μας, έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις ανανεώσεις σε μια ιστοσελίδα χωρίς να χρειάζεται να την επισκέπτεστε. Για παράδειγμα όταν προσθέτουμε κάποιο άρθρο στην ιστοσελίδα της CLICKnBET, το RSS Feed θα σας ενημερώνει για τον τίτλο του άρθρου, δίνοντάς σας παράλληλα και μια σύντομη περιγραφή. Η διεύθυνση του “RSS Feed” μας είναι:

 


http://www.CLICKnBET.gr/rss/

 

 

 

ομάδα CLICKnBET

 

.: Copyright 2009 - CLICKnBET.gr :.

info@CLICKnBET.gr

     Όροι και προϋποθέσεις