Η ιστοσελίδα της CLICKnBET είναι ο καλύτερος τρόπος ενημέρωσης για το χώρο του αθλητικού στοιχήματος και των τυχερών παιχνιδιών. Με προγνωστικά, άρθρα και διαγωνισμούς προσπαθούμε να συνδυάσουμε τη διασκέδαση με την αύξηση του εισοδήματός σας.

Περισσότερα...

Όνομα:

Κωδικός:

    ÅããñáöÞ

 

H Betsson εξαγοράζει τη Betsafe

 

Το άρθρο αυτό έχει προβληθεί 2026 φορές

 

20/5/2011, 23:42

 

 

H Betsson εξαγοράζει τη Betsafe

 

Σε εξαγορά της στοιχηματικής εταιρείας Betsafe προχώρησε πριν λίγες ημέρες η σουηδική εταιρεία betsson αντί 32,5 εκατ. δολαρίων τα μισά από τα οποία θα πληρωθούν σε μετρητά και τα άλλα μισά θα δοθούν στους προηγούμενους ιδιοκτήτες σε μετοχές. Η Betsafe λειτουργεί έως σήμερα μια εταιρεία στοιχήματος, καζίνο και πόκερ με έδρα τη Μάλτα και απευθύνεται περισσότερο σε Σκανδιναβούς παίκτες.


Η συμφωνία προβλέπει άλλα 27,5 εκατ. ευρώ να πληρωθούν ανάλογα «με την έκβαση της αγοραπωλησίας και την ενσωμάτωση της εταιρείας μέσα στο 2011». Έτσι στην περίπτωση αυτή το τελικό ποσό αναμένεται να φτάσει τα 60 εκατ. ευρώ.


Οι ιδρυτές της Betsafe André και Christer Lavoid και ο Γενικός Διευθυντής Henrik Persson προβλέπεται να αναλάβουν νέα καθήκοντα στη διοικητική ομάδα της Betsson στη Μάλτα. Όπως αναφέρει από την πλευρά του ο Γενικός Διευθυντής της Betsson κος Pontus Lindwall, η εταιρεία του έχει μεγάλες βλέψεις για τη συμφωνία καθώς έχουμε την ένωση «δύο κερδοφόρων επιχειρήσεων, η καθεμία από τις οποίες έχει αποδείξει την ικανότητά της να κερδίσει έναν αξιόλογο μερίδιο σε μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική αγορά».

.: Copyright 2009-2010  -  CLICKnBET.gr :.

info@CLICKnBET.gr

     Όροι και προϋποθέσεις