Η ιστοσελίδα της CLICKnBET είναι ο καλύτερος τρόπος ενημέρωσης για το χώρο του αθλητικού στοιχήματος και των τυχερών παιχνιδιών. Με προγνωστικά, άρθρα και διαγωνισμούς προσπαθούμε να συνδυάσουμε τη διασκέδαση με την αύξηση του εισοδήματός σας.

Περισσότερα...

Όνομα:

Κωδικός:

    ÅããñáöÞ

 

 

Στοιχηματίζοντας σε αγώνες "live betting"

 

Το άρθρο αυτό έχει προβληθεί 1573 φορές

 

Αν είστε από εκείνους τους παίκτες που εκτός από τη μελέτη και τα κέρδη αναζητάτε και κάπως πιο έντονες συγκινήσεις και εμπειρίες παίζοντας στοίχημα, τότε το «ζωντανό» στοίχημα ή live betting, όπως το λένε οι περισσότεροι, μάλλον σας ταιριάζει.  Πάντως, αν δεν μπορείτε να αντέξετε αυτές τις συγκινήσεις, θα ήταν καλύτερο να μείνετε στο παραδοσιακό στοίχημα και να παίζετε σε πιο ήρεμους ρυθμούς.

 

Κάποτε, τέτοιου είδους στοιχήματα υπήρχαν μόνο στον ιππόδρομο, αλλά σήμερα χρησιμοποιούνται και σε άλλους αγώνες. Η εξέλιξη της τεχνολογίας έχει κάνει εφικτό το «ζωντανό» στοιχηματισμό, καθώς στο παρελθόν ο μόνος τρόπος για να στοιχηματίσεις ζωντανά ήταν να έχεις δίπλα σου τον bookmaker, ακόμη όμως και τότε αυτός μπορούσε να δεχθεί ή να αρνηθεί κάποιο στοίχημα.

 

Η ευρεία χρήση του διαδικτύου άλλαξε τα πράγματα και σήμερα οι περισσότερες εταιρείες που ασχολούνται με το στοίχημα προσφέρουν «ζωντανό» στοίχημα, κατά τη διάρκεια ενός αγώνα είτε σε ανταλλακτήριο στοιχήματος που παίζετε με άλλους παίκτες, είτε στις live πλατφόρμες που στοιχηματίζετε κόντρα στην εταιρεία. Σε κάθε περίπτωση το «ζωντανό» στοίχημα δημιουργεί περισσότερες και πιο ενδιαφέρουσες επιλογές στον παίκτη και ταυτόχρονα τον κάνει πιο τολμηρό στις επιλογές του. Συνεπώς, το ρίσκο σ’ αυτό τον τρόπο παιχνιδιού είναι πολύ μεγαλύτερο καθώς οι επιλογές σας γίνονται σε δευτερόλεπτα, χωρίς μεγάλη σκέψη πολλές φορές. Μέσα σ’ αυτή την ατμόσφαιρα, συμβαίνει να κάνετε κάποια πολύ χαζά πονταρίσματα με αποτέλεσμα, ενδεχομένως, να χάσετε μεγάλα χρηματικά ποσά. Συνεπώς, αν δεν μπορείτε να διαχειριστείτε σωστά καταστάσεις υπό πίεση, καλύτερα να μην δοκιμάσετε καν. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά άτομα που έχουν μάθει να χρησιμοποιούν αποδοτικά το «ζωντανό» στοίχημα και γνωρίζουν καλά τις αδυναμίες και τα πλεονεκτήματά του. Είναι σημαντική η δυνατότητα που έχουν οι παίκτες να προσαρμόζουν τη στρατηγική τους καθόλη τη διάρκεια ενός αγώνα και υπάρχουν πολύ καλές προοπτικές κέρδους, αν βέβαια ο παίκτης κατανοήσει κάποια βασικά πράγματα και πάνω απ’ όλα αποκτήσει την απαραίτητα εμπειρία.

 

Αν μπορείτε να διαχειριστείτε καταστάσεις, υπο πίεση και θέλετε νέες συγκινήσεις στο παιχνίδι σας, τότε το «ζωντανό» στοίχημα είναι για σας. Καλή επιτυχία και καλά κέρδη!

 

 

.: Copyright 2009 - CLICKnBET.gr :.

info@CLICKnBET.gr

     Όροι και προϋποθέσεις