Η ιστοσελίδα της CLICKnBET είναι ο καλύτερος τρόπος ενημέρωσης για το χώρο του αθλητικού στοιχήματος και των τυχερών παιχνιδιών. Με προγνωστικά, άρθρα και διαγωνισμούς προσπαθούμε να συνδυάσουμε τη διασκέδαση με την αύξηση του εισοδήματός σας.

Περισσότερα...

Όνομα:

Κωδικός:

    ÅããñáöÞ

 

Τα διαφορετικά προφίλ ενός παίκτη του στοιχήματος

 

Το άρθρο αυτό έχει προβληθεί 2208 φορές

 

3/3/2011, 15:16

 

 

Κάθε παίκτης που ασχολείται επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά με το στοίχημα έχει κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά στην στρατηγική και τη συμπεριφορά του που τον χαρακτηρίζουν, ωστόσο υπάρχουν κάποιες βασικές κατηγορίες προφίλ παικτών που μπορούν να ομαδοποιηθούν. Εσείς σε ποια από τις παρακάτω κατηγορίες ανήκετε;


Α. Ο «εγωιστής» – ο παίκτης αυτής της κατηγορίας έχει ως κυρίαρχο κίνητρό του το αίσθημα της ανωτερότητας που απολαμβάνει όταν κερδίζει την στοιχηματική εταιρεία. Τα χρήματα τις περισσότερες φορές έρχονται σε δεύτερη μοίρα…
 

Β. Ο «τζογαδόρος» – Ο συγκεκριμένος παίκτης ικανοποιείται και εξιτάρεται από τι μεγάλο ρίσκο. Είναι εθισμένος και αν δεν ασχολούνται με το στοίχημα σίγουρα θα στοιχημάτιζε σε κάποιο τυχερό παιχνίδι.
 

Γ. Ο «στρατηγός» - Θα τον αποκαλέσουμε έτσι γιατί ο παίκτης της κατηγορίας αυτής πραγματικά απολαμβάνει να εφαρμόζει μια ή περισσότερες στρατηγικές στο παιχνίδι του. Το πιθανότερο είναι να του αρέσουν και να παίζει και άλλα παιχνίδια όπως το σκάκι και να στοιχηματίζει απολαμβάνοντας περισσότερο τη διαδικασία, παρά το κέρδος.
 

Δ. Ο «κοινωνικός» - Ο συγκεκριμένος παίκτης ασχολείται με το στοίχημα γιατί απλά μπορεί να είναι πολύ δημοφιλές σε κάποιες χρονικές περιόδους και πολλής κόσμος να ασχολείται με αυτό. Το κίνητρο είναι συνήθως να κάνει αυτό που κάνουν και οι άλλοι.

 

Ε. Ο «επενδυτής» - Ο παίκτης αυτός παίζει αποκλειστικά για το χρηματικό κέρδος. Βάζει τα δυνατά του να μελετήσει και ενδεχομένως χρησιμοποιεί στοιχηματικά συστήματα όχι όμως επειδή τα απολαμβάνει. Θα δοκιμάσει και πραγματικά θα κάνει τα πάντα προκειμένου να βγει κερδισμένος χρηματικά.


Είναι γεγονός ότι οι περισσότεροι παίκτες του στοιχήματος συγκαταλέγονται σε κάποια από τις τέσσερις πρώτες κατηγορίες. Και μπορεί οι παίκτες αυτοί να απολαμβάνουν έστω και κάποια περιορισμένη επιτυχία σε ζωντανά ή όχι στοιχήματα, δυστυχώς δεν πρόκειται ποτέ να «κυριαρχήσουν» στο αθλητικό στοίχημα. Αυτό βέβαια δεν είναι κατ’ ανάγκη κακό καθώς ένα πολύ μεγάλο ποσοστό παικτών έχει επίγνωση ότι δεν στοιχηματίζει σωστά, πχ. χωρίς να έχει μελετήσει αγώνες ή να ξέρει ακριβώς τι σύστημα ή τι επιλογή έχει κάνει, απλά για διασκέδαση. Το στοίχημα υπό αυτή την έννοια μπορεί να θεωρηθεί ως ψυχαγωγία, ως επένδυση ή ακόμα και ως καταστροφικό πάθος. Αν δεν το έχετε σκεφτεί ποτέ, προσπαθήστε να συνειδητοποιήσετε λοιπόν εσείς σε ποια κατηγορία ανήκετε και φερθείτε ανάλογα…

.: Copyright 2009-2010  -  CLICKnBET.gr :.

info@CLICKnBET.gr

     Όροι και προϋποθέσεις