Η ιστοσελίδα της CLICKnBET είναι ο καλύτερος τρόπος ενημέρωσης για το χώρο του αθλητικού στοιχήματος και των τυχερών παιχνιδιών. Με προγνωστικά, άρθρα και διαγωνισμούς προσπαθούμε να συνδυάσουμε τη διασκέδαση με την αύξηση του εισοδήματός σας.

Περισσότερα...

Όνομα:

Κωδικός:

    ÅããñáöÞ

 

Η σπουδαιότητα της θέσης στο πόκερ

 

Το άρθρο αυτό έχει προβληθεί 1715 φορές

 

31/1/2011, 23:53

 

 

 

 

 

 

Η σπουδαιότητα της θέσης στο πόκερΗ θέση του κάθε παίκτη στο τραπέζι αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα μυστικά της επιτυχίας του στο παιχνίδι. Ένας συνδυασμός QK στο χέρι μπορεί να είναι καλός για να κάνει κάποιος call, ωστόσο δεν είναι τόσο καλός όταν πρέπει να μιλήσουμε πρώτοι και όλοι οι άλλοι παίζουν μετά από εμάς.


Σε ένα τραπέζι των 10 παικτών οι δύο πρώτοι παίκτες έχουν ένα μεγάλα μειονέκτημα σε σχέση με τους υπόλοιπους, λόγω της έλλειψης πληροφοριών από τους άλλους. Είναι καλό να είμαστε κάπως συγκρατημένοι όταν βρισκόμαστε στις θέσεις αυτές και να κάνουμε raise μόνο με πολύ καλά φύλλα όπως AA, KK, QQ, AK και ενδεχομένως να πηγαίνουμε πάσο στις υπόλοιπες περιπτώσεις. Θα ρωτήσετε γιατί raise και όχι call; Ο λόγος είναι απλός: λόγω του ότι δεν έχετε καμία ένδειξη για το πόσο καλά είναι τα φύλλα των αντιπάλων σας, το να κάνετε call με τόσους πολλούς αντιπάλους συνεπάγεται και μεγαλύτερο ρίσκο για τα χρήματα που βάζετε στο pot.


Οι μεσαίες θέσεις είναι οι 3 επόμενες σε ένα τραπέζι των 10 παικτών. Αν παίζετε στη θέση αυτή έχετε κάποια πληροφόρηση για τις κινήσεις των προηγούμενων και δεν παίζετε τελείως στα τυφλά. Η καλύτερη κίνηση είναι να παίζουμε λίγο ελεύθερα, αλλά να είμαστε πάντα επιφυλακτικοί καθώς μετά από μας ακολουθούν και άλλοι παίκτες. Καλοί συνδυασμοί που μπορούν να παιχτούν στη θέση αυτή είναι συνήθως ζεύγη από 88 και πάνω και συνεχόμενα φύλλα στο ίδιο χρώμα (πχ. 89 καρό). Είναι σημαντικό να γνωρίζετε που περίπου βρίσκεστε στο flop και να πηγαίνετε πάσο όταν τα πράγματα δεν είναι καλά. Κάντε raise μόνο αν πιστεύετε ότι έχετε το καλύτερο χέρι στο τραπέζι.


Οι τελευταίες θέσεις είναι αυτές που συνήθως μας δίνουν το μεγαλύτερο πλεονέκτημα στο παιχνίδι, φυσικά επειδή έχουμε το maximum των πληροφοριών που μπορούμε να ξέρουμε για τους άλλους παίκτες. Στη θέση αυτή μπορείτε να παίξετε πολύ περισσότερους συνδυασμούς καρτών στο χέρι σας, αν δεν έχει προηγηθεί raise από κάποιον προηγούμενο παίκτη. Μπορείτε να κάνετε call ακόμη και με συνεχόμενες κάρτες από διαφορετικά χρώματα ή μικρά ζεύγη, ακόμα και με 22, αρκεί να έχετε μια ιδέα για την κατάσταση των άλλων παικτών. Στη θέση αυτή επίσης έχουμε και τις περισσότερες πιθανότητες να επιτύχουμε σε μια μπλόφα.

 

 

 

.: Copyright 2009-2010  -  CLICKnBET.gr :.

info@CLICKnBET.gr

     Όροι και προϋποθέσεις