Η ιστοσελίδα της CLICKnBET είναι ο καλύτερος τρόπος ενημέρωσης για το χώρο του αθλητικού στοιχήματος και των τυχερών παιχνιδιών. Με προγνωστικά, άρθρα και διαγωνισμούς προσπαθούμε να συνδυάσουμε τη διασκέδαση με την αύξηση του εισοδήματός σας.

Περισσότερα...

Όνομα:

Κωδικός:

    ÅããñáöÞ

 

Μικρά μυστικά για το Texas Hold'em

 

Το άρθρο αυτό έχει προβληθεί 2391 φορές

 

24/1/2011, 19:48

 

 

 

 

 

Μικρά μυστικά για το Texas Hold'em

 

Επειδή το Texas Hold’em αποτελεί τον τελευταίο καιρό έναν από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια στο διαδίκτυο, συγκεντρώσαμε μερικές μικρές συμβουλές για εσάς, κυρίως τους πιο άπειρους παίκτες, ώστε να κάνουμε τη ζωή σας και το παιχνίδι σας λίγο πιο εύκολα. Οι συμβουλές που ακολουθούν αποτελούν προσωπικές εκτιμήσεις των ανθρώπων που γράφουν στην CLICKnBET.gr και προέρχονται από την εμπειρία τους:


- «Κλέψτε» τα blinds: Αυξήστε τις μάρκες σας όταν υπάρχει ένα αδιεκδίκητο pot. Πάντα να προσέχετε το παιχνίδι κάθε παίκτη στα blinds και να προσπαθείτε να τους τα «κλέψετε»
- Παίξτε όταν είστε σε ισχυρή θέση: Προσπαθήστε να δίνετε μεγαλύτερη έμφαση και να αντιμετωπίζετε περισσότερο τους παίκτες που κάθονται στα δεξιά σας και θα είστε σε θέση υπεροχής.
- Πηγαίνετε πάσο και παρακολουθήστε: Όταν δεν νιώθετε «ισχυρός» με τα φύλλα σας πηγαίνετε πάσο και παρακολουθήστε προσεκτικά το παιχνίδι των αντιπάλων σας. Δεν φαντάζεστε πόσες πολύτιμες πληροφορίες μπορείτε να συγκεντρώσετε έτσι
- Παίξτε τα ζευγάρια: Πάντα να παίζετε όλα τα ζευγάρια που έχετε στο χέρι, φτάνει βέβαια η αξία του flop να μην είναι πολύ μεγάλη.
- Σκεφτείτε το σαν μια δουλειά: Όταν παίζετε πόκερ, μην το θεωρείτε παιχνίδι, αλλά δουλειά και προσπαθήστε ν’ αποφύγετε τα αδικαιολόγητα ρίσκα. Διατηρήστε ένα πλάνο και παίξτε σύμφωνα με αυτό.
- Διατηρήστε τις μάρκες σας σε υψηλά επίπεδα: Να ξέρετε ότι όταν έχετε πολλές μάρκες, έχετε και καλύτερες προοπτικές στο παιχνίδι. Βέβαια άλλο να το λες και άλλο να το κάνεις, δεν είναι τόσο εύκολο πάντα…Οι μάρκες που έχετε στην κατοχή σας το ιδανικό είναι να είναι 20 με 25 φορές περισσότερες από αυτά που ποντάρετε σε κάθε χέρι.
- Παίξτε αντίθετα από τους αντιπάλους: Παίξτε αντίθετα με την τακτική των αντιπάλων σας και θα βρίσκεστε σε πλεονεκτική θέση. Αν τους βλέπετε χαλαρούς τεντώστε λίγο τα λουριά και αν αυτοί είναι σφιχτοί προσπαθήστε να χαλαρώσετε το παιχνίδι.
- Κρατήστε την ψυχραιμία σας: Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να χάσετε την ψυχραιμία σας. Χαλαρώστε και παίξτε ή διαφορετικά σταματήστε.


Οι παραπάνω συμβουλές ισχύουν. Μην εκνευρίζεστε, αν κάτι δεν πάει καλά τότε μάλλον εσείς κάνετε κάτι λάθος. Με λίγη εξάσκηση θα είστε σε θέση να κατανοήσετε πάρα πολλά πράγματα για το Texas Hold’em. Το μεγαλύτερο λάθος κάποιου παίκτη είναι να θεωρήσει ότι το παιχνίδι είναι εύκολο, επειδή έχει απλούς κανόνες. Αν διαβάσετε και εξασκηθείτε με υπομονή και επιμονή θα καταφέρετε να γίνετε πολύ καλύτεροι παίκτες και να βγάλετε αρκετά χρήματα από το παιχνίδι.

 

.: Copyright 2009-2010  -  CLICKnBET.gr :.

info@CLICKnBET.gr

     Όροι και προϋποθέσεις