Η ιστοσελίδα της CLICKnBET είναι ο καλύτερος τρόπος ενημέρωσης για το χώρο του αθλητικού στοιχήματος και των τυχερών παιχνιδιών. Με προγνωστικά, άρθρα και διαγωνισμούς προσπαθούμε να συνδυάσουμε τη διασκέδαση με την αύξηση του εισοδήματός σας.

Περισσότερα...

Όνομα:

Κωδικός:

    ÅããñáöÞ

 

Τα διάφορα είδη παικτών στο πόκερ

 

Το άρθρο αυτό έχει προβληθεί 2214 φορές

 

13/1/2011, 00:24

 

 

 

 

 

Τα διάφορα είδη παικτών στο πόκερΚανένας άνθρωπος δεν είναι ίδιος με κάποιον άλλο. Τόσο τα εξωτερικά χαρακτηριστικά, όσο και τα χαρακτηριστικά που έχουν να κάνουν με τον χαρακτήρα και τη συμπεριφορά είναι διαφορετικά, ακόμη και στο πόκερ. Ωστόσο, αν παίξετε λίγο καιρό, θα δείτε ότι κατά βάσει μπορούμε να κάνουμε έναν γενικό διαχωρισμό των παικτών σε 4 βασικές κατηγορίες, ανάλογα με το παιχνίδι τους:


1. Καταρχήν υπάρχουν οι παίκτες εκείνοι που αρέσκονται να κάνουν call συνέχεια. Πολύ σπάνια θα τους δείτε να κάνουν raise παρά αρέσκονται στο να κάνουν συνέχεια call μέχρι το river. Σε γενικές γραμμές μπορείτε να κερδίσετε τους παίκτες αυτούς αρκετά εύκολα αν παίξετε το κανονικό σας παιχνίδι, αλλά προσέξτε να μην μπλοφάρετε στους παίκτες αυτής της κατηγορίας γιατί η μπλόφα σας κατά 90% δεν θα πιάσει.


2. Μια άλλη περίπτωση είναι οι παίκτες εκείνοι που δεν επιδιώκουν να παίξουν το χέρι τους παρά μόνο σε εκείνες τις περιπτώσεις που αυτό είναι πολύ ισχυρό. Σε αντίθεση με τους προηγούμενους, μια μπλόφα στους παίκτες αυτούς πιάνει πολύ εύκολα. Η συνηθισμένη τους αντίδραση μόλις βλέπουν το χέρι τους είναι να πάνε πάσο αν έχουν άσχημα ή μέτρια φύλλα ή να κάνουν call αν έχουν καλά. Στη περίπτωση που κάποιος παίκτης αυτής της κατηγορίας κάνει call στη μπλόφα σας, καλό είναι να τον σεβαστείτε γιατί αυτός σχεδόν βέβαια δεν μπλοφάρει.


3. Μια δύσκολη περίπτωση είναι οι λεγόμενοι «μανιακοί», παίκτες που ποντάρουν και κάνουν raise συνέχεια και λατρεύουν τις μπλόφες. Οι παίκτες αυτής της κατηγορίας συχνά πάνε και all-in σε pre-flop χωρίς κανέναν ενδοιασμό. Η καλύτερη αντιμετώπιση είναι να κάνετε call όταν έχετε πολύ καλό χέρι. Οι μπλόφες δεν έχουν τις περισσότερες φορές αποτέλεσμα γιατί οι παίκτες αυτοί αρέσκονται στο να μπλοφάρουν και οι ίδιοι με τη σειρά τους.


4. Η πιο δύσκολη φυσικά περίπτωση είναι οι επαγγελματίες παίκτες, οι οποίοι γνωρίζουν το παιχνίδι πολύ καλά και έχουν πολλούς κρυφούς «άσσους» στα μανίκια τους. Γνωρίζουν πότε να πάνε πάσο και πότε all-in αν διαισθανθούν κάποια μπλόφα. Δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη και στην «πλάκα» και παίζουν πάντα με στρατηγική και βάσει των πιθανοτήτων.
 

.: Copyright 2009-2010  -  CLICKnBET.gr :.

info@CLICKnBET.gr

     Όροι και προϋποθέσεις