Η ιστοσελίδα της CLICKnBET είναι ο καλύτερος τρόπος ενημέρωσης για το χώρο του αθλητικού στοιχήματος και των τυχερών παιχνιδιών. Με προγνωστικά, άρθρα και διαγωνισμούς προσπαθούμε να συνδυάσουμε τη διασκέδαση με την αύξηση του εισοδήματός σας.

Περισσότερα...

Όνομα:

Κωδικός:

    ÅããñáöÞ

 

Νέα συνεργασία Ο.Π.Α.Π. και Nova

 

Το άρθρο αυτό έχει προβληθεί 1259 φορές

 

 

 

Σε συζητήσεις για τη διεύρυνση της συνεργασίας ανάμεσα σε Ο.Π.Α.Π. και Nova βρίσκονται οι δύο επιχειρήσεις, όπως αποκαλύπτει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα «Ημερησία».

 

Πιο συγκεκριμένα, η συνδρομητική πλατφόρμα άρχισε ήδη τη μετάδοση των κληρώσεων των τυχερών παιχνιδιών του οργανισμού με μια νέα σύμβαση ύψους 3 εκατ. ευρώ το χρόνο, καθώς από το καλοκαίρι ο Ο.Π.Α.Π. αποφάσισε να μην ανανεώσει την παλαιότερη συμφωνία με την Ε.Ρ.Τ., ύψους 7,5 εκατ. ευρώ. Αντίθετα, ανανεώθηκε το συμβόλαιο με την ΕΤ3 προς 4,5 εκατ. ευρώ το χρόνο.

 

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα της «Ημερησίας», ο Ο.Π.Α.Π. επικαλέστηκε έλλειψη συνέπειας και επαγγελματισμού, καθώς και υψηλό κόστος, ενώ μάλλον λόγω της προεκλογικής περιόδου, το υπουργείο Εσωτερικών δεν «επέβαλε» αυτή τη φορά τη συμφωνία με την Ε.Ρ.Τ., όπως γίνεται πάντα σε ανάλογες περιπτώσεις.

 

Παράλληλα, πληροφορίες αναφέρουν ότι η Nova έχει προτείνει στον Ο.Π.Α.Π. τη δημιουργία ενός δικού του καναλιού για 3 χρόνια, έναντι του ποσού των 450.000 ευρώ το χρόνο και ο οργανισμός μελετά σοβαρό το ενδεχόμενο δημιουργίας του καναλιού, καθώς θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί στην εφαρμογή του ζωντανού στοιχήματος που σχεδιάζει να ξεκινήσει ο Ο.Π.Α.Π. τους ερχόμενους μήνες. Η πρόταση της Nova ισχύει έως τον ερχόμενο Αύγουστο, ωστόσο οι εξελίξεις, αρνητικές ή θετικές, θα δρομολογηθούν πολύ πιο σύντομα.

 

Τέλος, να σημειωθεί ότι η Nova κατέχει τα δικαιώματα τηλεοπτικής μετάδοσης του Europa League έως το 2012 και πιο συγκεκριμένα, των 180 από τους 205 αγώνες, έως και τη φάση των ημιτελικών της διοργάνωσης. Επίσης, ως γνωστόν, έχει και τα τηλεοπτικά δικαιώματα του ελληνικού πρωταθλήματος στο οποίο είναι χορηγός ο Ο.Π.Α.Π.

 

.: Copyright 2009 - CLICKnBET.gr :.

info@CLICKnBET.gr

     Όροι και προϋποθέσεις