Η ιστοσελίδα της CLICKnBET είναι ο καλύτερος τρόπος ενημέρωσης για το χώρο του αθλητικού στοιχήματος και των τυχερών παιχνιδιών. Με προγνωστικά, άρθρα και διαγωνισμούς προσπαθούμε να συνδυάσουμε τη διασκέδαση με την αύξηση του εισοδήματός σας.

Περισσότερα...

Όνομα:

Κωδικός:

    ÅããñáöÞ

 

Συλλήψεις παικτών πόκερ στην Κόρινθο

 

Το άρθρο αυτό έχει προβληθεί 1308 φορές

 

1/12/2010, 20:53

 

 

 

 

 

Συλλήψεις παικτών πόκερ στην ΚόρινθοΣε 13 συλλήψεις ατόμων που έπαιζαν πόκερ σε καφετέρια της Κορίνθου προχώρησε την Τετάρτη η ασφάλεια της περιοχής. Οι αστυνομικοί είχαν την πληροφορία ότι σε συγκεκριμένο κατάστημα πραγματοποιούνταν τουρνουά Texas Hold’ Em με μάρκες και χρήματα και πραγματοποίησαν επιχείρηση για την επ’ αυτοφώρω σύλληψη του ιδιοκτήτη και των παικτών.


Μετά την αιφνιδιαστική είσοδο των αστυνομικών συνελήφθηκαν 9 Έλληνες και 4 αλλοδαποί παίκτες, καθώς και ο ιδιοκτήτης της καφετέριας και διοργανωτής του παράνομου τουρνουά. Μέσα στο κατάστημα βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν συνολικά 784 πλαστικές μάρκες αξίας 500, 200, 100 και 25 ευρώ και χρηματικό ποσό που φτάνει περίπου τα 900 ευρώ, χρήματα που χρησιμοποιούσαν οι παίκτες στο παιχνίδι.
Όλοι οδηγήθηκαν αρχικά στο κτίριο της ασφάλειας Κορίνθου και στη συνέχεια ενώπιον του εισαγγελέα του Νομού.

 

.: Copyright 2009-2010  -  CLICKnBET.gr :.

info@CLICKnBET.gr

     Όροι και προϋποθέσεις