Η ιστοσελίδα της CLICKnBET είναι ο καλύτερος τρόπος ενημέρωσης για το χώρο του αθλητικού στοιχήματος και των τυχερών παιχνιδιών. Με προγνωστικά, άρθρα και διαγωνισμούς προσπαθούμε να συνδυάσουμε τη διασκέδαση με την αύξηση του εισοδήματός σας.

Περισσότερα...

Όνομα:

Κωδικός:

    ÅããñáöÞ

 

ΟΠΑΠ, Facebook και Μητσικώστας "συμμαχούν" με το Mathe Click

 

Το άρθρο αυτό έχει προβληθεί 2500 φορές

 

26/11/2010, 15:12

 

 

 

ΟΠΑΠ, Facebook και Μητσικώστας "συμμαχούν" με το Mathe Click

 

 

Παρότι μέχρι στιγμής ο ΟΠΑΠ έχει για πολλούς λόγους επιλέξει να μείνει μακριά από τον online τζόγο, ο ελληνικός οργανισμός πρωτοπορεί με την πρεμιέρα του online παιχνιδιού Mathe Click στην οποία ο οποιοσδήποτε χρήστης του Facebook μπορεί να παίξει από το σπίτι του και μάλιστα live, σε πραγματικό χρόνο!


Το Mathe Click είναι ένα πρωτότυπο παιχνίδι quiz το οποίο ξεκινά την 1η Δεκεμβρίου 2011 με παρουσιαστή τον Γιώργο Μητσικώστα. Δεν διαφέρει σημαντικά από πολλά τηλεπαιχνίδια που έχουμε παρακολουθήσει κατά καιρούς στην τηλεόραση στη βασική του ιδέα, αλλά το συναρπαστικό και πρωτότυπο στην περίπτωση του Mathe Click είναι ότι το παιχνίδι παίζεται live, αποκλειστικά στο internet, μέσω του Facebook και ότι ο καθένας από εμάς μπορεί να παίξει και να κερδίσει χρήματα κάθε βδομάδα εύκολα από την άνεση της καρέκλας του υπολογιστή του.


 

 

Πως παίζεται το παιχνίδι
Το Mathe Click είναι άλλο ένα κλασικό παιχνίδι γνώσεων, όπου οι διαγωνιζόμενοι καλούνται να απαντήσουν μέσα σε συγκεκριμένο χρόνο σε κάποιες ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής. Αρχικά ο χρήστης του Facebook μπορεί να δηλώσει συμμετοχή μέσω του application του παιχνιδιού στο www.facebook.com/MatheClick μισή ώρα πριν την έναρξή του κάθε βδομάδα και εν συνεχεία να περιμένει να δει αν θα είναι ένας από τους 300 τυχερούς που θα κληρωθούν να παίξουν. Ο νικητής θα είναι αυτός που θα απαντήσει σωστά σε 9 ερωτήσεις, ενώ θα υπάρχει και μια 10η ερώτηση στην οποία οι παίκτες θα πρέπει να βάλουν σε σωστή σειρά κάποιες απαντήσεις, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.
 

Ακόμα κι αν δεν θέλετε να λάβετε μέρος στο παιχνίδι ή απλά δεν προλάβατε, μπορείτε να συνδεθείτε με την εφαρμογή την ώρα του παιχνιδιού και να παρακολουθήσετε την εξέλιξή του. Οι φοβερές ατάκες και οι μιμήσεις του Γιώργου Μητσικώστα αποτελούν από μόνες τους ένα πολύ καλό κίνητρο για να παρακολουθήσετε το Mathe Click.


Τα δώρα
Φυσικά το παιχνίδι προσφέρει δώρα στους νικητές και μάλιστα διόλου ευκαταφρόνητα. Ο πρώτος νικητής κάθε βδομάδα κερδίζει ένα Playstation 3 και οι 4 επόμενοι νικητές από ένα Xbox 360. Οι επόμενοι 3 νικητές κατά σειρά παίρνουν από ένα Wii και την δεκάδα κλείνουν άλλοι δύο τυχεροί που κερδίζουν από ένα iPod shuffle.
Αν θέλετε κι εσείς, μπορείτε να εγκαταστήσετε την εφαρμογή του Facebook και να λάβετε μέρος ή απλά να παρακολουθήσετε το παιχνίδι στο: http://www.facebook.com/MatheClick

 

.: Copyright 2009-2010  -  CLICKnBET.gr :.

info@CLICKnBET.gr

     Όροι και προϋποθέσεις