Η ιστοσελίδα της CLICKnBET είναι ο καλύτερος τρόπος ενημέρωσης για το χώρο του αθλητικού στοιχήματος και των τυχερών παιχνιδιών. Με προγνωστικά, άρθρα και διαγωνισμούς προσπαθούμε να συνδυάσουμε τη διασκέδαση με την αύξηση του εισοδήματός σας.

Περισσότερα...

Όνομα:

Κωδικός:

    ÅããñáöÞ

 

3 Τρόποι παιχνιδιού σε Sit N Go τουρνουά πόκερ

 

Το άρθρο αυτό έχει προβληθεί 2547 φορές

 

22/11/2010, 20:48

 

 

 

 

3 Τρόποι παιχνιδιού σε Sit N Go τουρνουά πόκερ

 

Αν συνεχώς αντιμετωπίζετε προβλήματα στο να νικήσετε σε Sit N Go τουρνουά στο πόκερ, τότε ίσως ο λόγος για το γεγονός αυτό είναι ότι παίζετε λάθος, αλλά ποιος πραγματικά είναι ο σωστός τρόπος για να νικήσετε;
 

1ος τρόπος
Ο καλύτερος τρόπος για να κερδίσετε τα τουρνουά Sit N Go χαμηλού κόστους, στα οποία λαμβάνουν μέρος περισσότερο άπειροι παίκτες, είναι να ακολουθήσετε μια επιθετική στρατηγική. Όταν μείνουν λίγα μόνο τραπέζια στο τουρνουά, είναι αρκετά εύκολο να φτάσετε στα χρήματα και εφόσον είστε στο σημείο αυτό μπορείτε να διεκδικήσετε την πρώτη θέση. Πολύ σημαντικό στη συγκεκριμένη στρατηγική είναι να παίζετε καλά χαρτιά, να μην παίρνετε μεγάλα ρίσκα και να παίζετε επιθετικά αυξάνοντας το pot όταν οι πιθανότητες είναι με το μέρος σας.


2ος τρόπος
Αν η παραπάνω στρατηγική σας φαίνεται βαρετή και δεν είστε από αυτούς που μπορούν να περιμένουν υπομονετικά τα καλά χαρτιά να έρθουν, μπορείτε να ακολουθήσετε την τεχνική της επίθεσης σε συγκεκριμένους παίκτες. Προσπαθήστε να αναγνωρίσετε ποιοι παίκτες είναι νέοι ή αδύνατοι ή απλά στοχεύστε εκείνους με τα λιγότερα χρήματα και προσπαθήστε να κοντράρετε μόνο αυτούς. Κλέψτε τα blinds, κάντε μπλόφες και all-in, κάνοντας επίθεση στα εναπομείναντα χρήματά τους, ακόμη και όταν δεν έχετε και τα καλύτερα χαρτιά. Με τον τρόπο αυτό μπορείτε να μεγαλώσετε το stack σας πολύ γρήγορα και εύκολα.
 

3ος τρόπος
Ένας άλλος τρόπος, ο οποίος όμως απευθύνεται περισσότερο σε πιο έμπειρους παίκτες είναι να ακολουθήσετε μια ανοιχτή-κλειστή στρατηγική, η οποία θα σας επιτρέψει να παίξετε σε περισσότερα pots και να αποκτήσετε χρηματικό προβάδισμα γρηγορότερα. Ουσιαστικά θα πρέπει να προσπαθήσετε να πάρετε κάποιες νίκες γρήγορα στο παιχνίδι παίζοντας με αυξημένο λίγο ρίσκο, αλλά χωρίς υπερβολές πάντα. Στη συνέχεια, όταν εξασφαλίσετε ορισμένες νίκες ή έναν όμορφο διπλασιασμό στα χρήματά σας με all in και προηγείστε στο τραπέζι, παίξτε πιο σφιχτά και χαλαρώστε και κατά διαστήματα, όταν σας παίρνει, παίξτε πιο επιθετικά.

Οι 3 παραπάνω τακτικές παιχνιδιού στα τουρνουά Sit N Go δεν είναι φυσικά οι μοναδικές. Υπάρχουν αναρίθμητες άλλες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, ή ακόμη και να φτιάξετε μια ενδιάμεση με κάποια από τα παραπάνω στοιχεία.

Το ερώτημα που δημιουργείται στο σημείο αυτό είναι ποιες παρόμοιες στρατηγικές γνωρίζετε ή δεν γνωρίζετε. Πως θέλετε να κερδίζετε τουρνουά όταν δεν έχετε μάθει ακόμη τις πιο αποδοτικές στρατηγικές του παιχνιδιού; Σας παροτρύνουμε λοιπόν να κάνετε την έρευνά σας στα άρθρα της CLICKnBET.gr και σε άλλες ιστοσελίδες παρόμοιου περιεχομένου και να μάθετε περισσότερα για το πόκερ και τα Sit N Go τουρνουά, προκειμένου να βελτιώσετε το παιχνίδι σας και τις επιτυχίες στο πόκερ. Το πόκερ είναι ένα εύκολο παιχνίδι στους κανόνες του, αλλά είναι δύσκολο και θέλει έρευνα και διάβασμα αν θέλετε να γίνετε καλοί σε αυτό.

 

.: Copyright 2009-2010  -  CLICKnBET.gr :.

info@CLICKnBET.gr

     Όροι και προϋποθέσεις