Η ιστοσελίδα της CLICKnBET είναι ο καλύτερος τρόπος ενημέρωσης για το χώρο του αθλητικού στοιχήματος και των τυχερών παιχνιδιών. Με προγνωστικά, άρθρα και διαγωνισμούς προσπαθούμε να συνδυάσουμε τη διασκέδαση με την αύξηση του εισοδήματός σας.

Περισσότερα...

Όνομα:

Κωδικός:

    ÅããñáöÞ

 

Η σπουδαιότητα του rakeback στο online πόκερ

 

Το άρθρο αυτό έχει προβληθεί 1774 φορές

 

1/11/2010, 09:14

 

 

 

Η σπουδαιότητα του rakeback στο online πόκερ

 

Πολλοί νέοι παίκτες αρχίζουν ν’ ασχολούνται με το online πόκερ, χωρίς να γνωρίζουν για ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα που μπορεί να έχει ένας παίκτης στο παιχνίδι, το rakeback.
 

Ας εξηγήσουμε λίγο τι είναι το rake και τι το rakeback. Το rake είναι ουσιαστικά η προμήθεια που κρατά η κάθε εταιρεία που φιλοξενεί ένα παιχνίδι online πόκερ από κάθε pot που πραγματοποιείται σε κάποιο τραπέζι. Αυτό το ποσοστό κυμαίνεται στο 5-10% της συνολικής αξίας του pot και αφαιρείται από τα κέρδη του νικητή του κάθε pot. Το rakeback είναι η επιστροφή ενός ποσοστού, συνήθως γύρω στο 25-30% του συνολικού rake που έχει πληρώσει ένας παίκτης σε χρονική διάρκεια ενός μηνός, χρήματα που πληρώνονται στο χρηματικό κεφάλαιο του παίχτη στο τέλος του κάθε μήνα.

 


 

Ένα παράδειγμα
Έτσι για παράδειγμα αν παίζετε 2 ώρες την ημέρα σε τραπέζια του $1/$2, τότε η επιστροφή σας rakeback θα φτάσει τα $171 το μήνα ή τα $2.048 το χρόνο. Τα χρήματα αυτά βέβαια μπορεί να είναι λιγότερα ή περισσότερα, ανάλογα με το χρόνο που παίζεται κάθε μέρα και τα χρηματικά όρια του τραπεζιού. Μη μου πείτε ότι θέλετε να παίξετε χωρίς rakeback και να χαρίσετε τα λεφτά αυτά!
 

Τα πλεονεκτήματα
Το rakeback είναι εξαιρετικής σημασίας για τους παίκτες του online πόκερ για πάρα πολλούς λόγους. Ο κυριότερος λόγος είναι ότι βοηθά να περιοριστεί το μειονέκτημα του rake από κάθε pot που παίζεται. Επιπλέον, το rakeback βοηθά να περιοριστούν οι συνέπειες που έχουν στα διαθέσιμα για στοίχημα χρήματά μας κάποια αρνητικά σερί, με το να λαμβάνουμε πίσω ένα σημαντικό ποσοστό του rake. Αν έχετε παίξει πόκερ θα ξέρετε ότι όσο καλός κι αν είναι ένας παίκτης, τα αρνητικά αυτά σερί είναι αναπόφευκτα και χωρίς το rakeback το κεφάλαιό μας μπορεί να πληγεί πολύ σοβαρά σε τέτοιες περιπτώσεις.


Προσωπικά ασχολούμαι με το πόκερ περισσότερα από 5 χρόνια και πιστέψτε με, έχω αντιμετωπίσει άσχημες καταστάσεις στο παιχνίδι πολλές φορές. Αν είχα ξεκινήσει από την αρχή να παίζω με rakeback, τα κέρδη μου έως σήμερα θα ήταν περισσότερα και τα χαμένα χρήματα σε δύσκολες περιόδους λιγότερα. Δεν παραπονιέμαι γιατί γενικά έχω βγει κερδισμένος οικονομικά από το παιχνίδι, ωστόσο πάντα θέλουμε το μεγαλύτερο δυνατό κέρδος και χωρίς το rakeback χάνουμε ένα τεράστιο οικονομικό πλεονέκτημα.
 

Πώς να εξασφαλίσετε το rakeback
Το rakeback δίνεται σε συγκεκριμένες ιστοσελίδες πόκερ και μόνο εάν γραφτείτε σε αυτές μέσω κάποιου τρίτου. Αν γραφτείτε μόνοι σας τότε δεν θα λάβετε rakeback, ούτε θα μπορέσετε αργότερα να το εξασφαλίσετε από την εταιρεία αν το ζητήσετε.


 


Καλή τύχη

 

.: Copyright 2009-2010  -  CLICKnBET.gr :.

info@CLICKnBET.gr

     Όροι και προϋποθέσεις