Η ιστοσελίδα της CLICKnBET είναι ο καλύτερος τρόπος ενημέρωσης για το χώρο του αθλητικού στοιχήματος και των τυχερών παιχνιδιών. Με προγνωστικά, άρθρα και διαγωνισμούς προσπαθούμε να συνδυάσουμε τη διασκέδαση με την αύξηση του εισοδήματός σας.

Περισσότερα...

Όνομα:

Κωδικός:

    ÅããñáöÞ

 

Ο χρήστης JerryJo7 νικητής της 49ης κλήρωσης!

 

Το άρθρο αυτό έχει προβληθεί 1152 φορές

 

 

 

 

 

50 euros

 

 

Ο χρήστης JerryJo7 είναι ο νικητής του 49oυ διαγωνισμού της CLICKnBET.gr με δώρο 50 ευρώ μετρητά, τα οποία πιστώθηκαν αμέσως στον λογαριασμό του μέσω Paypal.

 

Συνολικά στην κυριακάτικη κλήρωση της 17ης Οκτωβρίου 2010 είχαμε 968 συμμετοχές από τα μέλη της ιστοσελίδας μας.  

 

Η CLICKnBET.gr θα συνεχίσει με ανάλογους διαγωνισμούς κάθε Κυριακή και σιγά-σιγά ελπίζουμε και να μεγαλώσουμε το προσφερόμενο ποσό αλλά και ν’ αυξήσουμε τις προσφορές με περισσότερα και διαφορετικά δώρα.

 

Εγγραφείτε δωρεάν στην CLICKnBET.gr και κερδίστε το δικαίωμα συμμετοχής στους διαγωνισμούς μας. Η 50η κλήρωση είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010.

 

Συγχαρητήρια στον χρήστη JerryJo7 και καλή τύχη σε όλους στους επόμενους διαγωνισμούς της CLICKnBET.gr, της κορυφαίας ελληνικής ιστοσελίδας για το στοίχημα και τα τυχερά παιχνίδια.

 

 

 

 

 

ομάδα CLICKnBET

 

 

 

 

 

 

.: Copyright 2009-2010  -  CLICKnBET.gr :.

info@CLICKnBET.gr

     Όροι και προϋποθέσεις