Η ιστοσελίδα της CLICKnBET είναι ο καλύτερος τρόπος ενημέρωσης για το χώρο του αθλητικού στοιχήματος και των τυχερών παιχνιδιών. Με προγνωστικά, άρθρα και διαγωνισμούς προσπαθούμε να συνδυάσουμε τη διασκέδαση με την αύξηση του εισοδήματός σας.

Περισσότερα...

Όνομα:

Κωδικός:

    ÅããñáöÞ

 

Γιατί δεν πρέπει ποτέ να κάνετε μπλόφες σε νέους παίκτες στο Texas Hold'em

 

Το άρθρο αυτό έχει προβληθεί 1428 φορές

 

11/10/2010, 20:42

 

 

 

 

Texas Hold'emΠολλοί αρκετά έμπειροι παίκτες του πόκερ την «πατάνε» συχνά όταν παίζουν στο ίδιο τραπέζι του Texas Hold’em με νέους παίκτες και αναρωτούνται γιατί άραγε να συμβαίνει αυτό το φαινόμενο. Φυσικά δεν πρόκειται για τις ικανότητες των νέων αυτών παικτών, που τις περισσότερες φορές κάνουν σε ένα παιχνίδι τόσα λάθη όσα ένας καλός παίκτης θα έκανε σε ένα χρόνο, αλλά από το γεγονός ότι οι έμπειροι παίκτες δεν προσέχουν και δεν υπολογίζουν κάποια απλά πράγματα.


Όταν, λοιπόν, υπάρχει ένας νέος παίκτης στο τραπέζι τα πράγματα μπορεί τελικά να μην πάνε όπως κάποιος θα είχε υπολογίσει. Αυτό συμβαίνει γιατί οι νέοι παίκτες, λόγω απειρίας και όχι ικανοτήτων, μένουν σε pots που δεν θα έπρεπε να μένουν και πάνε πάσο σε φύλλα που θα έπρεπε να παίξουν. Έτσι το παιχνίδι τους είναι πραγματικά εντελώς απρόβλεπτο, με αποτέλεσμα κανείς να μην ξέρει τι να περιμένει.


Το πιο σημαντικό σε τέτοιες περιπτώσεις είναι ο έμπειρος παίκτης να αποφεύγει τις μπλόφες και ποτέ μα ποτέ να μην παίζει ρέστα μπλοφάροντας κόντρα σε έναν αρχάριο. Αν και πολλές φορές είναι εύκολο να παραπλανήσει έναν αρχάριο με μεγάλα πονταρίσματα, καθώς αυτός θα πιστέψει ότι ο αντίπαλός του έχει πάρα πολύ καλό «χέρι», μη νομίζεται ότι αυτό θα σας κάνει να τον βγάλετε εύκολα από το παιχνίδι. Απεναντίας, το πιο χαζό πράγμα που μπορεί κάποιος έμπειρος παίκτης να κάνει κόντρα σε έναν αρχάριο είναι να μπλοφάρει.
Οι αρχάριοι παίκτες τις περισσότερες φορές δεν είναι σε θέση να υπολογίσουν τις πιθανότητες νίκης τους και να υποθέσουν τι φύλλα έχει ο πιο έμπειρος αντίπαλός τους και αρκετές φορές δεν μπαίνουν καν στη διαδικασία να το σκεφτούν. Αν κάποιος μπλοφάρει και θελήσει να περάσει προς τα έξω ότι έχει ένα δυνατό φύλλο που τελικά δεν έχει, τότε είναι πολύ πιθανό ο αρχάριος να μην καταλάβει καν τι συμβαίνει. Έτσι όταν κάποιος στοιχηματίζει μεγάλα ποσά χωρίς να έχει και τα ανάλογα φύλλα, ο αντίπαλος αρχάριος παίκτης μπορεί να κάνει call
ακόμη κι αν έχει ένα ζευγάρι που να θεωρεί καλό «χέρι».


Άλλες φορές, συμβαίνει αρκετά συχνά, κάποιοι αρχάριοι παίκτες να κάνουν πάντα call, ανεξάρτητα από το τι έχουν. Οι περισσότεροι έχουμε δει τέτοιες περιπτώσεις τουλάχιστον 1 φορά, κάποιον να παίζει όλα τα «χέρια» και να χάνει το ένα μετά το άλλο, ώσπου να χάσει όλα τα χρήματά του μέσα σε 5-10 λεπτά και να αποχωρήσει από το τραπέζι. Τέτοιοι παίκτες θεωρούνται «κελεπούρια» για τους πιο έμπειρους, που παίζουν όμως πάντα λίγο πιο «σφιχτά» μέχρι να τους βγάλουν από το παιχνίδι.


Σε γενικές γραμμές όλοι θέλουν έναν αρχάριο στο τραπέζι τους γιατί σχεδόν πάντα καταφέρνουν ν’ αυξήσουν τα χρήματά τους γρήγορα εις βάρος του. Ωστόσο θέλει ιδιαίτερη προσοχή στο παιχνίδι, καθώς μια καλοσχεδιασμένη μπλοφά μπορεί τελικά να αποβεί μοιραία…

.: Copyright 2009-2010  -  CLICKnBET.gr :.

info@CLICKnBET.gr

     Όροι και προϋποθέσεις