Η ιστοσελίδα της CLICKnBET είναι ο καλύτερος τρόπος ενημέρωσης για το χώρο του αθλητικού στοιχήματος και των τυχερών παιχνιδιών. Με προγνωστικά, άρθρα και διαγωνισμούς προσπαθούμε να συνδυάσουμε τη διασκέδαση με την αύξηση του εισοδήματός σας.

Περισσότερα...

Όνομα:

Κωδικός:

    ÅããñáöÞ

 

Ξεκινώντας το online πόκερ

 

Το άρθρο αυτό έχει προβληθεί 1391 φορές

 

06/10/2010, 21:11

 

 

 

 

Online πόκερΣυνήθως όταν ακούμε για online πόκερ ο νους των περισσότερων πάει στο Texas hold’em, καθώς είναι το παιχνίδι που κυριαρχεί στα διαδικτυακά τραπέζια του παιχνιδιού. Το να ξεκινήσει κάποιος να ασχολείται για πλάκα ή πιο σοβαρά με το online πόκερ είναι κάτι πολύ εύκολο. Το καλό στην περίπτωση αυτή είναι ότι ο νέος παίκτης δεν χρειάζεται να ξεκινήσει παίζοντας με πραγματικά χρήματα. Μπορεί να εξασκηθεί στη βασική στρατηγική του πόκερ παίζοντας σε freeroll τουρνουά (τουρνουά με δωρεάν συμμετοχή, αλλά με χρηματικά έπαθλα) και φυσικά να διαβάσει βιβλία και τα εκατομμύρια σχετικά άρθρα που υπάρχουν διαθέσιμα στο διαδίκτυο, έτσι ώστε σιγά-σιγά να αναπτύξει τις δεξιότητες και τις στρατηγικές του αναφορικά με το παιχνίδι.

Η επιλογή του σωστής ιστοσελίδας online πόκερ είναι μια δύσκολη υπόθεση για τους αρχάριους που δεν έχουν ασχοληθεί με το «άθλημα», από τη στιγμή που υπάρχουν χιλιάδες από αυτά. Συνήθως το πρώτο πράγμα που σκέφτεται ένας νέος παίκτης του online πόκερ είναι να ξεκινήσει να παίζει σε μια εταιρεία που δίνει μεγάλο μπόνους εγγραφής. Αυτό, ωστόσο, είναι συνήθως το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν οι περισσότεροι νέοι παίκτες, καθώς είναι ελάχιστες οι φορές που θα κάτσουν να διαβάσουν τους όρους του μπόνους! Αυτοί οι όροι διαφέρουν από εταιρεία σε εταιρεία γι’ αυτό να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στο σημείο αυτό, ώστε να μην «ξενερώσετε» σε περίπτωση που δεν μπορείτε να κάνετε μετέπειτα ανάληψη των κερδών σας…

Καλό θα ήταν να ξεκινήσετε σε κάποια εταιρεία που προσφέρει μπόνους χωρίς να χρειάζεται κατάθεση χρημάτων. Έτσι θα έχετε τη δυνατότητα να γνωρίσετε λίγο το παιχνίδι και την αλληλεπίδραση με τους άλλους παίκτες χωρίς να έχετε το άγχος μήπως χάσετε τα χρήματά σας. Μόλις νιώσετε ότι έχετε μπει στο πνεύμα του παιχνιδιού, μπορείτε να κάνετε μια κατάθεση σε μια άλλη εταιρεία που προσφέρει καλό μπόνους κατάθεσης και να παίξετε με πραγματικά χρήματα, δοκιμάζοντας τις ικανότητές σας. Να θυμάστε πάντως στο σημείο αυτό ότι στο πραγματικό πόκερ, τα πράγματα μπορεί να είναι πολύ διαφορετικά απ’ ότι πιστεύατε αρχικά.

Πρέπει να γνωρίζετε ότι τα μπόνους που δεν απαιτούν κατάθεση χρημάτων, μπορούν να εισπραχθούν μόνο όταν πραγματοποιήσετε ένα συγκεκριμένο αριθμό «χεριών». Οι περισσότερες εταιρείες έχουν ρεαλιστικές προϋποθέσεις, ενώ κάποιες μπορεί να χρειάζονται μια μικρή κατάθεση χρημάτων πριν ελευθερώσουν τα χρήματα. Το θέμα είναι ότι σε οποιαδήποτε περίπτωση βγαίνετε κερδισμένοι, ακόμη κι όταν χάσετε, γιατί θα έχετε πλέον την εμπειρία και θα γνωρίζετε πως παίζουν οι άλλοι παίκτες στα online τραπέζια του πόκερ, καθώς επίσης και γιατί δεν τα καταφέρατε την πρώτη φορά…

Καλή επιτυχία λοιπόν και πολλά κέρδη στα online τραπέζια. Μην ξεχνάτε ότι η λαϊκή παροιμία λέει «αν δεν σπάσεις αβγά, ομελέτα δεν γίνεται» ή «αν δεν πάθεις δεν θα μάθεις». Απλά φροντίστε να είστε προσεχτικοί και εγκρατείς για να μην «σπάσετε τα μούτρα σας» με την πρώτη με τον ενθουσιασμό σας.

 

.: Copyright 2009-2010  -  CLICKnBET.gr :.

info@CLICKnBET.gr

     Όροι και προϋποθέσεις