Η ιστοσελίδα της CLICKnBET είναι ο καλύτερος τρόπος ενημέρωσης για το χώρο του αθλητικού στοιχήματος και των τυχερών παιχνιδιών. Με προγνωστικά, άρθρα και διαγωνισμούς προσπαθούμε να συνδυάσουμε τη διασκέδαση με την αύξηση του εισοδήματός σας.

Περισσότερα...

Όνομα:

Κωδικός:

    ÅããñáöÞ

 

Έλληνες παίκτες - ΟΠΑΠ, σημειώσατε 1!

 

Το άρθρο αυτό έχει προβληθεί 1454 φορές

 

21/9/2010, 22:22

 

 

 

Έλληνες παίκτες - ΟΠΑΠ, σημειώσατε 1!

 

Πολύ καλό για τους Έλληνες παίκτες του στοιχήματος αποδείχθηκε το πρώτο εξάμηνο του 2010. Όπως ανακοινώθηκε από τον ελληνικό οργανισμό, οι πωλήσεις το χρονικό αυτό διάστημα παρέμειναν περίπου στα ίδια επίπεδα με πέρυσι, όμως τα μεικτά κέρδη μειώθηκαν κατά 9,6% από τα 528,7 εκατ. ευρώ στα 584,8 εκατ. με τη μείωση στα καθαρά κέρδη να είναι πολύ μεγαλύτερη.


Πιο συγκεκριμένα, τα καθαρά κέρδη του ΟΠΑΠ το διάστημα Ιανουαρίου-Ιουνίου 2010 κατέγραψαν πτώση της τάξης του 32,1% φτάνοντας μόλις τα 252 εκατ. ευρώ. Η εξέλιξη αυτή οφείλεται κυρίως σε δύο λόγους: α) τον μειωμένο κύκλο εργασιών και β) τα αυξημένα φετινά κέρδη των Ελλήνων παικτών του στοιχήματος. Τα κέρδη των νικητών παικτών έφτασαν στα 1.884,3 εκατ. ευρώ και ήταν αυξημένα κατά 1,8% σε σχέση με την ίδια περίοδο του 2009 (68,7% των συνολικών πωλήσεων, έναντι 66,9% το 2009).

 

 


Η σύμβαση με την Ιντραλότ
Στα τέλη Ιουλίου ο Οργανισμός Προγνωστικών αποφάσισε την παράταση της σύμβασης που έχει υπογράψει με την εταιρεία Ιντραλότ για ένα επιπλέον έτος. Παράλληλα, προβλέπεται το ενδεχόμενο εκ νέου παράτασης της συμφωνίας ανάμεσα στις δύο εταιρείες για ακόμη ένα έτος. Τέλος, ο ΟΠΑΠ ανακοίνωσε την προκήρυξη διεθνούς διαγωνισμού για την επιλογή νέου ανάδοχου τεχνολογικής υποστήριξης.

 

 

 

 

.: Copyright 2009-2010  -  CLICKnBET.gr :.

info@CLICKnBET.gr

     Όροι και προϋποθέσεις