Η ιστοσελίδα της CLICKnBET είναι ο καλύτερος τρόπος ενημέρωσης για το χώρο του αθλητικού στοιχήματος και των τυχερών παιχνιδιών. Με προγνωστικά, άρθρα και διαγωνισμούς προσπαθούμε να συνδυάσουμε τη διασκέδαση με την αύξηση του εισοδήματός σας.

Περισσότερα...

Όνομα:

Κωδικός:

    ÅããñáöÞ

 

Η κυβέρνηση ζητά την άποψη μας για το νέο νόμο των τυχερών παιχνιδιών

 

Το άρθρο αυτό έχει προβληθεί 1649 φορές

 

 

 

 

 


Στο διαδικτυακό τόπο διαβουλεύσεων του Υπουργείου Οικονομικών έχει αναρτηθεί μέρος του υπό διαμόρφωση νομοσχεδίου για τη «ρύθμιση της αγοράς τυχερών παιχνιδιών» και πιο συγκεκριμένα του άρθρου 11 που αναφέρεται στο διαδικτυακό στοίχημα.
Αρχικά παρατίθεται το σχετικό άρθρο και δημοσιεύονται κάποιες προϋποθέσεις για τη χορήγηση άδειας σε ιδιώτες, ενώ στη συνέχεια δίνονται 3 εναλλακτικές επιλογές για την παραχώρηση των αδειών που είναι:
 

Α. Δημιουργία ανταγωνιστικής αγοράς με εκχώρηση απεριόριστου αριθμού αδειών με καθορισμένο κόστος. Στην επιλογή αυτή δεν απαιτείται δημοπρασία. Η Ε.Ε.Π. καθορίζει τις προϋποθέσεις και τις απαιτήσεις για τον φάκελο υποβολής υποψηφιότητας.

Β. Δημιουργία ανταγωνιστικής αγοράς με διεξαγωγή δημοπρασίας για εκχώρηση περιορισμένου αριθμού αδειών. Η Ε.Ε.Π. καθορίζει τις προϋποθέσεις και τις απαιτήσεις για τον φάκελο υποβολής υποψηφιότητας.

Γ. Λειτουργία της αγοράς με παραχώρηση στο σημερινό μονοπώλιο και των νέων αδειών για ορισμένο χρόνο με προκαθορισμένη την τιμή ανά άδεια και τα δικαιώματα εκμετάλλευσης με απ’ ευθείας ανάθεση στον ΟΠΑΠ.

Σε κάθε περίπτωση θα λειτουργήσει εκτενής μηχανισμός αποκλεισμού πρόσβασης και συναλλαγής με παράνομους δικτυακούς τόπους. Οι πάροχοι του διαδικτυακού στοιχήματος πρέπει να διαθέτουν ικανό εξοπλισμό και εκπαιδευμένο προσωπικό για την αποτροπή υποκλοπής στοιχείων και χρημάτων από τους παίκτες.


Οι χρήστες ενημερώνονται ότι σε κάθε περίπτωση θα λειτουργήσει εκτενής μηχανισμός αποκλεισμού πρόσβασης και συναλλαγής με παράνομους δικτυακούς τόπους και στη συνέχεια διατυπώνεται το παρακάτω ερώτημα στο οποίο καλούνται να απαντήσουν και να σχολιάσουν:


"Ποιά πιστεύετε ότι πρέπει να είναι η διαδικασία παραχώρησης αδειών λειτουργίας διαδικτυακού στοιχήματος μεταξύ των παραπάνω επιλογών Α, Β και Γ;"

Αν σας ενδιαφέρει να γράψετε το σχόλιό σας στην επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου και πιστεύετε ότι ο λόγος σας μπορεί να έχει κάποια βαρύτητα στην απόφαση ή θέλετε να λάβετε μέρος στην ανταλλαγή απόψεων μπορείτε πατώντας εδώ να μεταφερθείτε στη σελίδα αυτή. Μεταξύ άλλων υπάρχουν και σύνδεσμοι για τα υπόλοιπα άρθρα του νομοσχεδίου όπου και εκεί έχετε τη δυνατότητα να σχολιάσετε ότι θέλετε.

 

.: Copyright 2009-2010  -  CLICKnBET.gr :.

info@CLICKnBET.gr

     Όροι και προϋποθέσεις