Η ιστοσελίδα της CLICKnBET είναι ο καλύτερος τρόπος ενημέρωσης για το χώρο του αθλητικού στοιχήματος και των τυχερών παιχνιδιών. Με προγνωστικά, άρθρα και διαγωνισμούς προσπαθούμε να συνδυάσουμε τη διασκέδαση με την αύξηση του εισοδήματός σας.

Περισσότερα...

Όνομα:

Κωδικός:

    ÅããñáöÞ

 

Οι νικητές των διαγωνισμών της CLICKnBET.gr

 

Το άρθρο αυτό έχει προβληθεί 1388 φορές

 

 

 

 

 

φανέλα Εθνικής Ελλάδος

 

Οι νικητές του διαγωνισμού SMS

Σημαντική ήταν η συμμετοχή των φίλων της CLICKnBET.gr στον διαγωνισμό με SMS που πραγματοποιήθηκε από την έναρξη έως και τη λήξη του φετινού Μουντιάλ. Οι συμμετοχές ήταν 67 από τις οποίες κληρώθηκαν οι παρακάτω (ακολουθεί μικρό όνομα, το πρώτο γράμμα του επιθέτου και τα 4 τελευταία νούμερα του κινητού τηλεφώνου):

  • 1ος νικητής 150 ευρώ - Κώστας Ρ. ******4722

  • 2ος νικητής φανέλας Εθνικής Ελλάδος - Θανάσης Π. ******5309

  • 3ος νικητής φανέλας Εθνικής Ελλάδος - Κώστας Α. ******1695

Ο πρώτος νικητής ήδη παρέλαβε τα χρήματα μέσω paypal, ενώ οι φανέλες θα αποσταλούν εντός τις εβδομάδας ταχυδρομικά στους 2 άλλου τυχερούς. Συγχαρητήρια στους φίλους.

 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στατιστικά από την άτυπη ψηφοφορία για το νικητή του Μουντιάλ προέκυψαν τα παρακάτω αποτελέσματα (ακολουθούν οι 5 πρώτες σε ψήφους ομάδες):

  • 1. Βραζιλία - 12 ψήφοι

  • 2. Ισπανία - 11 ψήφοι

  • 3. Γερμανία - 9 ψήφοι

  • 4. Αργεντινή - 7 ψήφοι

  • 5. Ολλανδία - 5 ψήφοι

 

Η εβδομαδιαία κλήρωση των 50 ευρώ

Ο χρήστης lelouditsa είναι ο νικητής του 36oυ διαγωνισμού της CLICKnBET.gr με δώρο 50 ευρώ μετρητά, τα οποία πιστώθηκαν αμέσως στον λογαριασμό του μέσω paypal.

 

Συνολικά στην κυριακάτικη κλήρωση της 11ης Ιουλίου 2010 είχαμε 891 συμμετοχές από τα μέλη της ιστοσελίδας μας.  

 

Η CLICKnBET.gr θα συνεχίσει με ανάλογους διαγωνισμούς κάθε Κυριακή και σιγά-σιγά ελπίζουμε και να μεγαλώσουμε το προσφερόμενο ποσό αλλά και ν’ αυξήσουμε τις προσφορές με περισσότερα και διαφορετικά δώρα.

 

Εγγραφείτε δωρεάν στην CLICKnBET.gr και κερδίστε το δικαίωμα συμμετοχής στους διαγωνισμούς μας. Η 37η κλήρωση είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 18 Ιουλίου 2010.

 

Συγχαρητήρια στον χρήστη lelouditsa και καλή τύχη σε όλους στους επόμενους διαγωνισμούς της CLICKnBET.gr, της κορυφαίας ελληνικής ιστοσελίδας για το στοίχημα και τα τυχερά παιχνίδια.

 

 

 

ομάδα CLICKnBET

 

.: Copyright 2009-2010  -  CLICKnBET.gr :.

info@CLICKnBET.gr

     Όροι και προϋποθέσεις