Η ιστοσελίδα της CLICKnBET είναι ο καλύτερος τρόπος ενημέρωσης για το χώρο του αθλητικού στοιχήματος και των τυχερών παιχνιδιών. Με προγνωστικά, άρθρα και διαγωνισμούς προσπαθούμε να συνδυάσουμε τη διασκέδαση με την αύξηση του εισοδήματός σας.

Περισσότερα...

Όνομα:

Κωδικός:

    ÅããñáöÞ

 

Νέες συλλήψεις για "φρουτάκια" στο Ρέθυμνο

Το άρθρο αυτό έχει προβληθεί 1510 φορές

 

02/7/2010, 13:46

 

 

 

 

 

Σε δύο νέες συλλήψεις με την κατηγορία της διενέργεια παράνομων τυχερών παιχνιδιών προχώρησε την Πέμπτη 2 Ιουλίου η ασφάλεια στην Κρήτη. Δύο γυναίκες, μία 37χρονη αλλοδαπή και μία 25χρονη Ελληνίδα, συνελήφθησαν από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου στη διάρκεια ελέγχου για παράνομο τζόγο και απαγορευμένα παίγνια στην κρητική πόλη.

 


Πιο συγκεκριμένα, στο κατάστημα στο οποίο εργάζονταν οι δύο γυναίκες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 23 ηλεκτρονικοί υπολογιστές μέσω των οποίων διενεργούνταν τυχερά παιχνίδια και πιο συγκεκριμένα «φρουτάκια» (slots).

 


Παράλληλα, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι στο κατάστημα λειτουργούσε και ένας κεντρικός υπολογιστής από τον οποίο η 25χρονη, η οποία είχε το ρόλο του ταμεία, εισέπραττε χρηματικά ποσά από τους πελάτες του καταστήματος, πιστώνοντάς τους σε αντάλλαγμα τους ανάλογους πόντους με τα οποίους γίνονταν τα πονταρίσματα στα παράνομα μηχανήματα.

 


Οι δύο γυναίκες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, ενώ ο ιδιοκτήτης του καταστήματος διέφυγε την αυτόφωρη σύλληψη, καθώς την ώρα που πραγματοποιήθηκε η επιχείρηση της αστυνομίας απουσίαζε από το κατάστημά του.

 

 

 

.: Copyright 2009-2010  -  CLICKnBET.gr :.

info@CLICKnBET.gr

     Όροι και προϋποθέσεις