Η ιστοσελίδα της CLICKnBET είναι ο καλύτερος τρόπος ενημέρωσης για το χώρο του αθλητικού στοιχήματος και των τυχερών παιχνιδιών. Με προγνωστικά, άρθρα και διαγωνισμούς προσπαθούμε να συνδυάσουμε τη διασκέδαση με την αύξηση του εισοδήματός σας.

Περισσότερα...

Όνομα:

Κωδικός:

    ÅããñáöÞ

 

"Παγώνει" την πρόσβαση στο διαδικτυακό πόκερ η Δανία

 

Το άρθρο αυτό έχει προβληθεί 1267 φορές

 

4/6/2010, 23:21

 

 

 

 

πόκερΤο ενδεχόμενο να χάσουν τα χρήματά τους αντιμετωπίζουν, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Ace Mag, οι Δανοί χρήστες διαδικτυακού πόκερ. Σύμφωνα με το περιοδικό, οι Δανοί χρήστες θα πρέπει να κάνουν άμεσα ανάληψη των χρημάτων τους από τις εταιρείες πόκερ, καθώς από την 1η Ιουλίου, δεν θα μπορούν να τα διαχειριστούν, όπως αναφέρει σχετικός νόμος που ψηφίστηκε από το κοινοβούλιο της χώρας και τίθεται σε ισχύ τότε.


Η Δανία επιθυμεί να εφαρμόσει ένα σύστημα αδειών για το online πόκερ από την 1η Ιουλίου, όμως οι εταιρείες που δεν έχουν την έδρα τους στη χώρα δεν θα μπορούν να εξασφαλίσουν άδεια έως το 2011. Αυτό σημαίνει πως μόνο η κρατική εταιρεία Danske Spil θα μπορεί το μεταβατικό αυτό στάδιο των 6 μηνών να δραστηριοποιείται στο online πόκερ, χωρίς να ανησυχεί για τον ανταγωνισμό.


Όπως ανέφερε ο υπουργός οικονομικών της Δανίας, η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να μπλοκάρει τη χρήση της οποιασδήποτε διαδικτυακής πλατφόρμας αν αυτή δεν έχει εξασφαλίσει άδεια. Γι’ αυτό το λόγο, το περιοδικό Ace Mag, προειδοποιεί ότι θα ήταν καλό όποιος Δανός έχει χρήματα σε κάποια διαδικτυακή εταιρεία να φροντίσει να τα πάρει, καθώς μετά το πέρας του Ιουνίου μάλλον δεν θα έχει καν πρόσβαση στις συγκεκριμένες ιστοσελίδες.

 

Ωστόσο, υπάρχουν πολλές αντίθετες απόψεις που αναφέρουν ότι η λογοκρισία στο internet δεν είναι τόσο εύκολη υπόθεση για μια δημοκρατική ευρωπαϊκή χώρα όπως η Δανία και ότι πρόκειται για «τέχνασμα» της κυβέρνησης προκειμένου να στρέψει τον κόσμο στη μεριά της κρατικής εταιρείας Danske Spil και να επωφεληθεί από τα κέρδη και τη φορολόγηση. Το τι μέλλει γενέσθαι θα το δούμε σύντομα.

 

 

 

 

 

 

 

 

.: Copyright 2009-2010  -  CLICKnBET.gr :.

info@CLICKnBET.gr

     Όροι και προϋποθέσεις